Ateist gençler Kur'an'dan ayetleri duyunca bir anda değişti

Son dönemlerde gençler arasında giderek yaygınlaştığı ileri sürülen "ateizm ve deizm"in temel sorunlarından birinin Kur'an-ı Kerim ve İslam dini hakkındaki "cehalet" olduğu ortaya çıkıyor. Özellikle İslam ve din düşmanları tarafından bilinçli bir şekilde üretilmiş "yanlış ve yanıltıcı" bilgilere daha çok zaman harcadıkları görülen gençlerin, aslında Kur'an ve İslam hakkında sağlam araştırmalar yapamadan ateizme ve deizme kaydıkları görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Ateist gençler Kur'an'dan ayetleri duyunca bir anda değişti

Ateizm ve deizme son dönemlerde gençler arasında yoğun ilgi gösterildiği iddiaları beraberinde yeni tartışmaları da getirmişti. Birçok gencin İslam dini ve Kur'an-ı Kerim hakkında sağlıklı araştırmalar yapmadan, din düşmanları tarafından üretilen yanıltıcı ve aldatıcı bilgiler ışığında yolunu çizdikleri ortaya çıkıyor. Çünkü Kur'an-ı Kerim ile ilgili gerçek bilgilere sahip oldukları anda düşünceleri değişiyor. 

Sözler Köşkü platformu tarafından yapılan bir sokak röportajında, deist ve ateist gençlerin nasıl bir durumda olduklarını, İslam ve Kur'an hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını net bir şekilde gösteriyor.

İşte o röportajdan bir kesit:

Yorumlar