Atatürk büstü önünde HDP çelengini parçaladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atatürk anıtı önüne 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bırakılan HDP çelengini elinde Türk bayrağı bulunan bir kadın parçaladı.

Google Haberlere Abone ol
Atatürk büstü önünde HDP çelengini parçaladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atatürk anıtı önüne 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bırakılan HDP çelengini elinde Türk bayrağı bulunan bir kadın parçaladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamları ilginç bir eyleme sahne oldu. Çorlu Atatürk Meydanı'nda yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sonrasında elinde Türk bayrağı ile Atatürk Meydanı'na gelen ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kadın, üzerinde HDP Tekirdağ İl Örgütü yazılı çelengi yere atıp parçaladı. Çelengin üzerinde zıplayan kadın daha sonra CHP'nin çelengini de yere atarak, "Ne işi var bunun, burada. Türkiye'mize göz koyuyorlar, vatanımıza göz koyuyorlar. Ne işleri var burada. Bir sahip çıkmıyorlar Türkiye'mize, düşmanlarla beraber oluyorlar. Benim torunlarım çocuklarım nasıl büyüyecek burada. Ne biçim iş bu be?" diyerek anıttın uzaklaştı.

Ak Parti Tekirdağ milletvekili aday adaylarından Sedat Turan ve İsmet Albayrak, yerdeki CHP çelengini kaldırarak yerine bıraktı.

Polis, kadının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

Çorlu'da 19 Mayıs töreninde bir kadın, Atatürk anıtına bırakılan HDP çelengini yere atıp parçalamasının ardından CHP çelengini devirdi. Henüz kimliği belirlenemeyen kadın, "Benim torunlarım çocuklarım nasıl büyüyecek burada? Ne biçim iş bu be?” diyerek anıttan uzaklaştı. pic.twitter.com/WWYZry4OKE

— Yeni Şafak (@yenisafak) 19 Mayıs 2018

Yorumlar