Aşut: “Yeni yılda sağduyu, empati ve uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin iş dünyası olarak, 2018’de ülke çapında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istediklerini belirterek, yeni yılı kutladı.MTSO...

Google Haberlere Abone ol
Aşut: “Yeni yılda sağduyu, empati ve uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin iş dünyası olarak, 2018’de ülke çapında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istediklerini belirterek, yeni yılı kutladı.

MTSO Başkanı Aşut, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, her yeni yılın, yeni bir başlangıç, yeni umutlar anlamına geldiğini vurguladı. “Huzurun, refahın ve zenginliğin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur” diyen Aşut, mesajında şunları kaydetti: “Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin müteşebbisleri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2018 yılında ülke çapında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. Genel anlamda ülkemizi, özel anlamda Mersin’i ekonomik ve sosyal anlamda önemli bir merkez, gelişmiş dünyanın bir parçası yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. Bunun yolu da sorunlara değil, çözümlere odaklanmak, sağduyu ile hareket ederek kalıcı çözümlerle sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmekten geçiyor. Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine şiar edinmiş büyük milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle 2018’in, yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını diliyorum.”

Yorumlar