Aşkale’de yapılması planlanan kent meydanı projesinde sona gelindi

Aşkale ilçe merkezinde yapılması planlanan Kent Meydanı projesinde son rötuşlar yapılmaya başlandı.Uzun zamandan beri yapılması planlanan Kent Meydanı projesinde sona doğru gelinmeye başlandı. Kent Meydanının yapılacağı saha içerisinde...

Google Haberlere Abone ol
Aşkale’de yapılması planlanan kent meydanı projesinde sona gelindi

Aşkale ilçe merkezinde yapılması planlanan Kent Meydanı projesinde son rötuşlar yapılmaya başlandı.

Uzun zamandan beri yapılması planlanan Kent Meydanı projesinde sona doğru gelinmeye başlandı. Kent Meydanının yapılacağı saha içerisinde yapılması planlanan ve çizimi biten proje ile birlikte incelemelerde bulunan İlçe Belediye Başkanı Şenol Polat, İl Genel Meclis Üyesi Zafer Alkan, İlçe Meclis Üyesi Selim Şen ve beraberindeki mimar, mühendisler ile birlikte son incelemeleri gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanı Şenol Polat yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde yapmayı düşündüğümüz fakat hesapta olmayan problemler sonucu bir türlü yapım aşamasına gelemediğimiz Kent Meydanı yapımında artık hiç bir engelin kalmadığı ve bur an önce yapılamasını istedikleri projeyi saha üzerinde gezdik . Çizilen proje ile birlikte son Rötuşları yaptığımız incelemelerimiz ardından kesin yapım aşamasına geçeceğiz. Bu projede bizlere ve ilçemize en büyük desteği veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye, her aşamada yanlarında bulunan ve çaba sarf eden İl Genel Meclis Üyemiz Zafer Alkan beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Proje tamamlandığında insanlarımızın rahatça vakit geçireceği bir yer olacak Kent Meydanı ilçemize hayırlı olsun." dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Zafer Alkan ise " Aşkale’mizin her şeyin en iyisine layık. Bu proje ile birlikte inşallah planladığımız birçok projeyi de gerçekleştirecek olmanın hazzı içerisindeyiz. İlçemiz için kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun. Bizlerde elimizden gelen herşeyi Aşkale’miz seferber ettik ve etmeye de devam edeceğiz " diye açıklamalarda bulundu.

Yorumlar