Anneler Günü için en güzel hediye

Gündemdeki en iyi yazarların kitaplarını kitapseverlerle buluşturan Pena Yayınları, birçok farklı türdeki kitaplarıyla hayatlarımızda önemli yere sahip olan annelere hediye kitap fırsatı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Anneler Günü için en güzel hediye

“Çünkü okumak güzeldir!” mottosunu benimseyen Pena Yayınları’nın annelere özel kitapları;

Bir Sarah Jio Klasiği: “Paris’ten Çiçeklerle”

Kitapları dünya çapında milyonlarca okura ulaşan Sarah Jio’nun “Paris’ten Çiçeklerle” kitabı annelere alınacak en güzel kitaplardan birisi. Romantik edebiyatın popüler ismi Jio, “Paris’e aşk mektubum” olarak tanımadığı kitabında okurunu 1940 Parisi’nde bir yolculuğa davet ediyor. Aynı zamanda Jio’nun en iyi kitabı olarak nitelediği bu roman, Paris’in savaşla yıpranmış duygusal ortamında unutulmaz bir hikâye anlatıyor.

Mutluluğa Giden Yol: “Sadece Neşe”

Bir sevgilinin en büyük anlamı o insanın hayatına kattığı neşe ve mutluluk olmalı. Adıyla bile niyetini belli eden “Sadece Neşe” adlı kitap annenize mutluluğu hediye etmenin yollarından birisi olabilir. Çok satan kitap Ikigai’nin yazarlarından Frances Miralles’in Alex Rovira ile birlikte aldığı bu kişisel gelişim kitabı, mutluluğa odaklanmanın en etkili yollarını okuruyla paylaşıyor.

Çocuklarının yolunu gözleyen anne: “Nehir Kıyısındaki Ev”

Tüm dünyada 2 milyondan fazla satan Yunan yazar Lena Manta’nın yeni romanı “Nehir Kıyısındaki Ev” kitabı, bir annenin acısını en iyi bir anne anlar cümlesini tekrar hatırlatacak. Okurkan hem mutlu eden hemde üzen kitap, genç yaşlarında hayatlarıyla ilgili cesur kararlar alan beş kız kardeşin etkileyici öyküsünü ve yokluklarında Nehir Kıyısındaki Ev’in sessizliğinde yaşayan anneleri Theodora’nın acı dolu yaşam hikâyesini anlatıyor.

İki kız kardeşin yaşam mücadelesi: “Kız Kardeşim İçin”

Yazar Sarah Healy’nin evsiz ve işsiz kalan iki kız kardeşin yaşam hikayesini anlattığı yeni romanı “Kız Kardeşim İçin”, sert ve acı tatlı hikayeleriyle okurlarını adeta oturduğu yere bağlayacak.sürprizlerle dolu ve içinde sevgi, yer yer kayıpların yer aldığı büyüleyici bir okuma şöleni sunuyor.

Gizemli kızın hayatı: “Çıkış Yok”

Yazar Taylor Adams, 31 dile çevrilen “Çıkış Yok” adlı romanında okurlarını ilk sayfasından itibaren nefesini kesecek heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Geceyi dört yabancıyla dinlenme durağında geçirmek zorunda kalan Darby Thorne’un, park etmiş bir aracın içinde kilitlenmiş küçük bir kıza görmesiyle yaşanan olayları anlatan romanda, küçük kızın kim olduğu gizemini korurken, Darby’nin kızı nasıl kurtaracağı merak uyandırıyor.

Yorumlar