AK Parti'ye bayram ziyaretleri

- HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP ve Demokrat Parti heyetleri, AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: - "Kim adına ve ne adına hareket ederse etsin, ülkeye kast eden bütün terör unsurlarına karşı kararlı bir mücadele içindeyiz. Bütün toplumsal kesimlerin desteğiyle bu mücadelemizi son terör unsurunu bu topraklardan söküp atana kadar sürdürme konusunda kararlıyız" - HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Demir: - "15 Temmuz darbe sürecinde toplumsal bir mutabakat, birlik ve beraberlik ruhu olmasaydı o sıkıntıları aşmamız mümkün olmayacaktı"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'ye bayram ziyaretleri

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "Kim adına ve ne adına hareket ederse etsin, ülkeye kast eden bütün terör unsurlarına karşı kararlı bir mücadele içindeyiz. Bütün toplumsal kesimlerin desteğiyle bu mücadelemizi son terör unsurunu bu topraklardan söküp atana kadar sürdürme konusunda kararlıyız." dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma kapsamında, HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP ve Demokrat Parti heyetleri AK Parti'yi ziyaret etti.

AK Parti'de siyasi parti heyetlerini, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'in başkanlık ettiği heyet karşıladı.

Şahin, ülkenin içinde yer aldığı bölgedeki tüm dünyada insani krizlerin yaşandığını, Türkiye'ye bu uğurda çok önemli vazifelerin düştüğünü söyledi.

Bu kapsamda bütün siyasi partilerin gerek parlamentoda gerek parlamento dışında çok önemli sorumlulukları olduğunu belirten Şahin, "Bu manada sizlerin de desteğinin çok ehemmiyetli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Şahin, 15 Temmuz'un belki de insanlık tarihinin görmüş olduğu, belki de göreceği en alçakça ve haince darbe girişimlerinden birisi olduğunu vurgulayarak, bu yıl 15 Temmuz'da farklı kesimlerin katkılarıyla bir dizi etkinlik yapılacağını bildirdi.

Fatih Şahin, "Kim adına ve ne adına hareket ederse etsin, ülkeye kast eden bütün terör unsurlarına karşı kararlı bir mücadele içindeyiz. Bütün toplumsal kesimlerin desteğiyle bu mücadelemizi son terör unsurunu bu topraklardan söküp atana kadar sürdürme konusunda kararlıyız." diye konuştu.

Askerlerin yaşadığı gıda zehirlenmesi olayına da değinen Şahin, "Milli Savunma ile Sağlık Bakanlığımız olayları derinlemesine incelemekte. Adli ve idari olarak da meseleler tahkik edilmektedir. İnşallah bir daha yaşanmaması için de gerekli tedbirler alınıyor. Bu olayların müsebbiplerinin gerekli cezalara çarptırılacaklarını da yargı organları tarafından düşünüyorum." dedi.

- HÜDA PAR, Saadet Partisi ve BBP

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şehzade Demir, ülkenin içinde bulunduğu coğrafyada terörün, kargaşanın ve akan kanın yanı sıra mülteci durumundaki insanların sıkıntılarının sona ermesini diledi.

Bayramların, güzelliklere vesile olması açısından çok güzel fırsatlar doğurduğunu dile getiren Demir, "Her halükarda özellikle Türkiye'nin çok önemli sorunlar içinde geçtiği böyle bir dönemde siyasi partiler arası diyaloğu çok önemli görüyoruz. Hepimizin birbirine ihtiyacı var. 15 Temmuz darbe sürecinde toplumsal bir mutabakat, birlik ve beraberlik ruhu olmasaydı o sıkıntıları aşmamız mümkün olmayacaktı." diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Aldağ, bayramın, başkalarına fayda verme gayretine girildiği müddetçe bayram olduğunu ifade etti.

Hem ülke hem de bulunulan coğrafya açısından önemli gelişmeler yaşandığını belirten Aldağ, "İnşallah bunların her birisi bu bayramın havası çerçevesinde hem ülkemiz hem coğrafyamız lehine sonuçlanır." dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Türk milletinin, bulunduğu coğrafyada önemli duruşa sahip bir ülke konumunda olduğunu kaydetti.

Siyasi partilerin demokrasinin daha güzel bir Türkiye için ortaya çıkmış unsurları olduğunu belirten Karabulut, "Milletin menfaatleri neredeyse biz oradayız, parti menfaati gütmeden orada olacağız. Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak. Terörün beli kırılacak hale getirildi ve topyekun bir mücadele veriliyor." diye konuştu.

- DSP ve DP

DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Oğultürk de gönüllerinin, adalet arayışlarının sokaklarda değil Meclis çatısı altında sonuçlanmasından yana olduğunu ifade etti.

Oğultürk, şehitlerin artık son bulmasını ve ülke dışındaki sorunların da bir an önce el birliğiyle ulusal bir duruş doğrultusunda çözülmesini istediklerini vurguladı.

Hasan Oğultürk, "Ülkenin kutuplaşmamış, inançlara saygılı, herkesin birbirini kucakladığı bir ülke durumuna kavuşması anlamında hepimize çok büyük görevler düşüyor. Siyasi düşüncelerin ülkede barajlara takılmadan Meclis çatısı altında temsil edilmesini bilhassa rica ediyoruz ve önemsiyoruz. Adaletin hepimize lazım olacağı düşüncesindeyiz." dedi.

DP Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Ulusoy da Türkiye'deki askeri darbelere maruz kalmış bir siyasi partinin temsilcileri olduklarını söyledi. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Ulusoy, "Allah bir daha öyle bir günü bu ülkeye hiçbir şekilde yaşatmasın. Türkiye'de ne olursa olsun çözüm merci her zaman siyaset, siyasetçiler de bunun için var." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin ve heyeti, siyasi parti heyetlerinin ziyaretleri sonrasında basın mensuplarıyla bayramlaştı.

Yorumlar