AK Parti askerlik kanunu görüşmek için toplanıyor

AK Parti Grubu bu akşam saat 21.00'de Meclis gündemine gelmesi planlanan yeni askerlik sistemini görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak toplanacak.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti askerlik kanunu görüşmek için toplanıyor

AK Parti Grubu bu akşam saat 21.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak toplanacak. Toplantıda askerlik düzenlemesinin ele alınacağı öğrenildi.

Habertürk'ten Çimen Çetin'in aktardığı bilgilere göre, AK Parti'de yapılacak kapalı grup toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katılacak. Akar'ın terhis olacak askerlerin TSK'da bir zafiyetine yol açıp açmayacağı konusunda bir sunum yapacak. Muhalefet partilerinden gelen eleştirilerden biri de bedelli askerliğin ücreti de masaya yatırılacak. Son olarak Cumhurbaşkanına verilen muafiyet yetkisi de tekrar görüşülecek.

S-400 VE DOĞU AKDENİZ DE MASADA

ABD Savunma Bakanı Vekili Partick Shanahan, yarın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Türkiye ile ABD arasındaki S-400 krizi konusunda bir görüşme yapacağını açıkladı. Bu görüşme de AK Parti Genel Merkezi'nde masaya yatırılacak. Ayrıca Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin de masaya yatırılacağı öğrenildi.

Yorumlar