Aileler Yarışıyor Başvuru Formu 2022, Şartları, Yal Masrafları, Nerede Çekiliyor, Sonucu, Yaş Sınırı nedir?

Aileler Yarışıyor başvuru 360TV nasıl, nereden yapılır, Aileler Yarışıyor WhatsApp numarası, iletişim bilgileri kaç, yarışma programına katılmak isteyen yarışma severler programın iletişim bilgilerini ve başvuru şeklini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Aileler Yarışıyor Başvuru Formu 2022, Şartları

Aileler Yarışıyor Başvuru Formu 2022, Şartları, Yal Masrafları, Nerede Çekiliyor, Sonucu, Yaş Sınırı nedir? WhatsApp numarası, iletişim bilgileri kaç? Başvuru yapmak isteyen yarışma severler, başvuru yolunu ve yöntemini merak ediyor. Başvuru için nereye müracaat etmek gerekiyor, başvuru formu veya katılım formunu nereden temin etmek gerekiyor? WhatsApp hattı numarası var mı? Telefon ve adres bilgileri nedir?

AİLELER YARIŞIYOR BAŞVURU FORMU 2022

Programa katılan aileler 10 bin liralık ödül kazanma şansı yakalıyor. Ödülü alabilmek için öncelikle finale kalan aile olmak, akabinde ise aile adına yarışan iki kişinin bütün soruları isabetli şekilde cevaplayarak 200 puanı yakalaması gerekiyor. Program Asuman Krause'nin renkli kişiliğiyle 360 TV'de ekranlarında hafta içi her gün izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Aileler Yarışıyor başvuru nasıl yapılır, kimler katılabilir, ödül kaç para, aile olmak şart mı, WhatsApp numarası, iletişim bilgileri kaç?

Aileler Yarışıyor başvuru nasıl, nereden yapılır, WhatsApp numarası, iletişim bilgileri kaç
Aileler Yarışıyor başvuru nasıl, nereden yapılır, WhatsApp numarası, iletişim bilgileri kaç

 

Eskiden TRT 1'de şimdilerde ise 360 TV'de yayınlanan yarışma yeniden ekranlara döndü. İlk bölümüyle büyük bir keyifle başlayan yarışmada, hem yarışmacılar hem izleyenler eğlendi. Ufuk Özkan'ın kendine has sunumuyla yarışma izleyenlere büyük keyif veriyor. 

Yarışmanın ne zaman başlayacağı, hangi günler ekrana geleceğiyle ilgili detaylar merak ediliyordu. Aileler Yarışıyor her gün yeni bir heyecan her gün yeni bir eğlence sunuyor. Stüdyodaki aileler kadar ekran başındaki izleyiciler de eğleniyor.

Bir zamanlar Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekrana gelen yarışma her gün keyifli dakikalar yaşatıyordu. Özkan'ın kendine has sunumu ve eğlenceli kişiliğiyle renk kattığı yarışma uzun süre TRT 1'de ekrana geldi. Neden olduğu bilinmeyen bir şekilde yarışma TRT 1'deki yayınını sonlandırdı. Şimdilerde ise yeni kanalında yayınlanıyor. 

Yeni sunucusu Asuman Krause de yine aynı şekilde kendine has sunumuyla yarışmaya renk katıyor. 

AİLELER YARIŞIYOR BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Asuman Krause'nin sunumunu yaptığı Aileler Yarışıyor yarışması eskiden hafta içi her gün 15.45'te ekranlarda oluyordu; ancak araba ödüllü yeni yarışma haftada sadece bir gün yayınlanacak. O da Salı ve Cuma günleri akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak.

Aileler Yarışması'na katılmak isteyenler için iki farklı yol bulunuyor. Birincisi yarışmayı düzenleyen film şirketinin internet sitesi üzerinden. Bu yolu tercih edenler aşağıdaki forma tıklayabilir.

AİLELER YARIŞIYOR YOL MASRAFI

Aileler Yarışıyor yarışmasına katılan yarışmacıların yol masrafları kendileri tarafından karşılanıyor. Hiçbir yarışmanın yarışmacılarının yol masraflarını karşılamaz. Bu nedenle bu yarışmaya da uzaktan gelenler, kendi masraflarını kendileri karşılamak zorundadır. 

AİLELER YARIŞIYOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aileler Yarışıyor Yarışmasının nerede çekildiği de en çok merak edilen konular arasında bulunuyor. Yarışma 360 TV İstanbul Stüdyolarında çekiliyor. Bu nedenle başvuru esnasında bu durumunda gözönünde bulundurulması gerekiyor. 

Yarışmanın TRT'de çekildiği dönemlerde ise yol masraflarının kim tarafından karşılandığı bilinmiyor.

AİLELER YARIŞIYOR SUNUCUSU KİMDİR?

Yarışmanın bir önceki sunucusu Ufuk Özkan'dı. Yeni sunucusu ise Asuman Krause'dir. Eski model ve sunucu Krause kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

İşte Aileler Yarışıyor sunucusunun biyografisi: 

Asuman Krause 1 Mart 1976 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu.

1998 yılında Kanal D Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmiştir.

Asuman Krause Türk bir anneyle Alman bir babanın kızı olarak Almanya'da dünyaya geldi. Almanya Genç Milli Basketbol Takımına girdi. Annesi, Asuman 17 yaşındayken ablasıyla onu alıp Türkiye'ye geldi. Krause Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra mankenliğe başladı. 2005 yılında Yaz Sabahı isimli televizyon programının sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filmde Melek rolünü üstlenerek oyunculuğa adım attı. Sonradan Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. No Savaş Yes Manken tiyatro oyununun ardından Kandemir Konduk'un İyi Aile Çocuğu oyununda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi.

Krause, 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk albümü Çok Yalnızım'ı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayımladı. Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek haksız eleştirileri önlemek için albümü ismini vermeden radyolara gönderdi. Şarkıları genel olarak pozitif tepkiler alırken, ses rengi Burcu Güneş ve Emel Müftüoğluna benzetildi.

İkinci albümü Kukla 2008 yılında yayımlandı. 2009 Mayıs ayına kadar Show TV'de Wipe Out programını sundu. Ayrıca, Star TV'de Fear Factor Extreme adlı yarışmayı sundu. 2011'in Kasım ayından itibaren FOX'ta yeniden yayımlanmaya başlayan Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlendi. Türk izleyicileriyle 28 Kasım 2015'te buluşan Big Brother Türkiye'nin sunuculuğunu yaptı. Program 7 Mart 2016 tarihinde sona erdi. 2020 yılında Show TV'de yayımlanan Asuman'la Sevgili Dünürüm isimli yemek yarışmasını sundu. Günümüzde ise, 360'ta yayımlanan Aileler Yarışıyor adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmaktadır.

AİLELER YARIŞIYOR BAŞVURU ADRESİ

Yeni başvuru adresi:

www.tv360.com.tr adresi üzerinden başvuru yapılabilir.

 

Yorumlar

Heybet adıyaman Biz şırnaklılar olarak katilmak istiyoruz .bi kerede doğudan bir gurup alın
Leyla Yarışma süper
Hatice Pekmezci Rica ediyorum Bay Özkan aman Tanrim kelimesini duymak istemiyorum onun yerine Allah! Cok cok cok Tessekkür ederim!
Erdal yarbasan Merhaba aileler yarışıyor programı ında verilen mısır ların seyircilere de ikram edilmesini dusunuyorum
Asliye Ulu Bende katılmak istiyorum ailemle bir turlu kayıt yapamadım