Aile Bakanlığından "15 Temmuz" konulu fotoğraf yarışması

- Bakanlık tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında yaşananların unutulmaması ve tarihe not düşülmesini sağlamak amacıyla "15 Temmuz" konulu fotoğraf yarışması düzenlendi - Türkiye'de yerleşik tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılımına açık olan yarışmaya başvurular, 3 Temmuz'da sona erecek

Google Haberlere Abone ol
Aile Bakanlığından "15 Temmuz" konulu fotoğraf yarışması

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında yaşananların unutulmaması ve tarihe not düşülmesini sağlamak amacıyla "15 Temmuz" konulu fotoğraf yarışması düzenlendi.

Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığınca organize edilen yarışmayla darbe girişimine karşı verilen mücadele ve girişimin arkasında bıraktığı izler, fotoğraflarla gözler önüne serilecek.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaşananların unutulmaması ve tarihe not düşülmesi için düzenlenen yarışmaya başvurular, 3 Temmuz Pazartesi günü saat 23.00'e kadar yapılabilecek. Yarışmada, sayısal kategorideki renkli veya siyah-beyaz fotoğraflar birlikte değerlendirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma, seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı ve buraya bağlı müdürlüklerin yöneticileri ve birinci derece yakınları hariç, Türkiye'de yerleşik tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılımına açık olacak.

Başvuruda bulunacakların, son katılım tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor. Her fotoğrafçı yarışmaya, en fazla üç adet sayısal renkli veya siyah-beyaz fotoğrafla katılabilecek.

Katılımın e-posta ile gerçekleştirileceği yarışmada, fotoğraflar "[email protected]" adresine gönderilecek.

Yarışma sonucunda, birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye 5 bin lira ödül verilecek. Üç kişiye verilecek mansiyon ödülü ise 2'şer bin lira olacak.

Yorumlar