Afili Aşk 33. Bölüm izle FULL HD - Son Bölüm

Afili Aşk 33. Bölüm 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Ayşe ve Kerem hiç beklenmedik bir şekilde boşanmıştır.

Google Haberlere Abone ol
Afili Aşk 33. Bölüm izle FULL HD - Son Bölüm

Afili Aşk 33. Bölüm 12 Şuat 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Afili Aşk 32. bölüm izleyenler, Ayşe'nin Kerem'in kendisini kıskandığı için geldiğini ancak gerçeği öğrendiğide üzüldüğünü şahit olacak. Şirketin sözleşmesini öne süren Kerem sürekli Ayşe'ye seçenekler sunar. Kerem ise kendini işine verip çalışmaya gayret ederken Ayşe'de Kerem'i kıskandırmakta kararlıdır. Bu durumu fırsat bilen Ceyda ise Kerem'e daha çok yakınlaşır. İkilinin yakınlaşması tehlikeli bir hal almaya başlar.

AFİLİ AŞK 33. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Mahkeme beklenmedik bir şekilde Kerem ve Ayşe'nin boşanmasına karar verirken bu durum salondaki herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öte yandan Ayşe ve Kerem, Ayşe'nin Modamu'nun reklam yüzü olması nedeniyle sık sık karşı karşıya gelmeye başlasada ikili aşk acılarından kaçınmaya çalışır. Kerem Ayşe'yi şirketten göndermek için elinden geleni yaparken Ayşe bu durum karşısında boş durmaz ve kendisini istemek için gelmek isteyen talibine evet der. 

Kerem ve Ayşe Rıza'nın öne sürdüğü şartlar üzerinde anlaşamayınca ani bir boşanma kararı alınır. Öte yandan Kerem olanlar nedeniyle üzerinde ağır bir baskı hissetmesi bu durumun onun Ayşe ile ilişkisine de zarar vermektedir. Modamu, Amerika'dan gelen denetmenlerce denetlenir ve Yiğit'in yöneticiliği gözden geçirilirken mahkeme günü gelip çatar. Mahkeme salonunda herkes ikilinin destansı aşkından söz ederken Kerem bunları doğrular ancak ısrarla boşanmak istediğini belirtir.

Yiğiter ve Özkayalı aileleri belgelerin ortaya çıkması ile birlikte karşı karşıya gelir. İki aile arasında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bundan sonra iki aile arasında düşmanlık başlar. Buna bir de Kerem’in bu gerçekleri Ayşe’den saklaması eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Afilli Aşk 27. Bölüm izleyenler klasik erkek kadın kavgasına tanıklık edecekler. Kerem ile Ayşe'nin arasındaki bu anlamsız kavga biraz sıkıcı gelebilir. Öte yandan ikisinin de bekârlığa veda partisi var. Parti esnasında yaşananlar şirkete de yansımaya başlar. Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir? İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.

Ayşe ve Kerem'in uzun süredir devam eden aşk oyunu sonunda itiraflarla süsleniyor. Afili Aşk 25. Bölüm FULL HD izle yenler Kerem ile Ayşe'nin ilk aşkları konusunda birbirine yapacakları itiraflara tanık olacaklar. Ayşe, ilk aşık olduğu çocuğun Kerem olduğunu öğreniyor. Bu durum karşısında büyük bir heyecan ve şaşkınlık yaşıyor. Kerem de ilk aşık olduğu kadının kim olduğunu ilk kez açıklıyor. Kerem, ilk aşk itirafını tabii ki bir akşam yemeği ve muhteşem bir hediyenin eşliğinde yapmayı planlamaktadır.  Yeni bölümde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ayşe ile Kerem'in ilişkisinde yeni bir dönemin başlangıcı sayılacak bu gelişmenin etkileri merak ediliyor. Afili Aşk son bölüm izleyenler Ayşe'nin ilk aşkı konusunda önemli bir bilgiye sahip oluyor. Ayşe'nin ilk sevdiği çocuğun aslında Kerem olduğu ortaya çıkıyor. Ayşe, eve gelen bir kutunun sayesinde bunu öğreniyor. Aslında bu durumu ilk fark eden kişi Kerem'in kendisi oluyor; ancak Kerem konuyu Ayşe'ye açıp açmama konusunda kararsız kalıyor. Eve gelen kutudan bir not ve sürpriz çıkıyor. Bu gelişmeden sonra birçok şey değişiyor. Bu sırlı bilgilerin ortaya çıkmasının ikilinin bundan sonraki hayatında nasıl bir değişiklik yapacağı merak konusu oldu. 

Kerem ile Ayşe'yi ayırmak için uzun zamandır uğraşan Ceyda sonunda emellerine ulaşmak üzeredir. Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ceyda, Kerem ve Ayşe'yi ayırmak için boş durmuyor. Bu sefer de bu sahte evliliğin devam ederse, Yiğiter'lere nasıl bir zarar vereceğini söylüyor. Ardından da Ayşe'nin boşanma evraklarını bir an önce imzalamasını istiyor. Peki Ayşe, Ceyda'nın tehdidine boyun eğip o imzayı atacak mı? Kerem, şimdi ne yapacak? Öte yandan Muhsin Bey, şirketin kasasından yüklü miktarda para çeker. Bu herkesi kuşkulandırır? Muhsin Bey bu parayı ne yapacaktır?

Afili Aşk son bölüm izleyenler, Kerem ile Ayşe'nin kıskançlık krizlerinde rollerin değiştiğine tanıklık edecekler. Yeni bölümde bu defa Ayşe Kerem'i kıskanıyor! Şirkete gelen denetmen kadın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kerem ise bu güzellik karşısında kayıtsız kalamıyor. Bu durumun farkında olan Ayşe, rahatsız oluyor ve harekete geçiyor. Öte yandan Volkan'a hayırlı bir kısmet çıkıyor! Gonca şok oluyor! Peki bu hayırlı kısmet kim?

İkili şimdi de şirket için çekilecek reklam filminde oynayacak. Hem de birlikte. İkili başta, reklam filmi konusunda şaşırsa da sonradan kabullenmeye başlıyor. Reklam filminin ikili arasında yeni bir dönüm noktası olma ihtimali de bulunuyor. Kerem ile Ayşe arasındaki 'evcilik oyunu' ister istemez artık boyut değiştiriyor. Kerem'in kendisine ilgi duyduğunu fark eden Ayşe bunu dillendirince sorunlar çıkacaktır. Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem arasında hisler oluşmaya başlıyor. Kerem, önceden yaptığı çapkınlıkları artık yapmamaya başlıyor. İkili arasında hızla ilerleyen bu hisler anlaşmalarının da bozulmasına neden oluyor. Ayşe artık yolun sonuna geldiklerini ve her şeyin bittiğini söylüyor. Ayşe'nin bu kararı Kerem'i büyük bir şaşkınlığa sürüklüyor. Peki ikili arasında bundan sonra neler yaşanacak? 

AFİLLİ AŞK 13. BÖLÜM

Afili Aşk son bölüm izleyenler, Ceyda'nın Kerem ile Ayşe'ye kurduğu tuzağa tanıklık edecekler.

Ceyda’nın aldığı kayıtlar Ayşe ve Kerem’i dönülmez bir çıkmazın içine sokar.  Ayşe ve Kerem bu kez çok ciddi bir sorunla karşı karşıyadır.

İpleri ele geçiren Ceyda, ikiliyi elinde oynatmaya başlar. Ceyda yetmez gibi Sabri de Ayşe’nin başına bela olur.

Ayşe ve Kerem her yönden sıkışmış durumdadır. Durum öyle bir hal alır ki evlilik oyunu çökmeye başlar. Kerem ve Ayşe’nin oyunu ortaya çıkacak mıdır?

"Afili Aşk" isimli dizi saat 20.00 itibariyle seyircinin karşısına çıkıyor.  Afili Aşk son bölüm izleyenler Kerem ve Ayşe oynadıkları evlilik oyununu itiraf etmek zorunda kaldıklarını görecekler. Afili Aşk 3 Temmuz Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Kerem'in ihanet haberleri kısa sürede yayılmaya başlıyor. Haberi duyan Ayşe'nin ağabeyleri küplere biniyor. Söyledikleri yalanla başları derde giren Kerem ve Ayşe bu yalanı devam ettiremiyor. Kerem'in daha ilk günden Ayşe'yi aldattığını duyan Muhsin ise ondan duyacağı itirafla şoka giriyor. 

Afili Aşk 2. bölümde, Samet ve Erkut, kardeşlerinin evleneceği adamı daha iyi tanıyabilmek için Kerem ile yemeğe çıkmak istiyorlar. Bu durumu Muhsin Bey'e söyleyen Samet olumlu cevap alıyor ancak Kerem bu durumdan oldukça rahatsız oluyor! Olayı kendi lehine çevirmek isteyen Kerem bir plan yapıyor ve kendisini Ayşe'nin ağabeylerine farklı biriymiş gibi tanıtıyor. Kerem'in planı başarılı olunca işler iyicene karışıyor!

AFİLİ AŞK İLK FRAGMANI

AFİLİ AŞK 2. FRAGMAN

ARC Film tarafından yapımcılığı üstlenen "Afili Aşkı"n yapımcısı Fatuh Enes Ömeroğlu'dur. 

Yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli'nin yaptığı dizinin başrol oyuncuları ise Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli gibi isimlerden oluşuyor. 

AFİLİ AŞK DİZİSİNİN KÜNYESİ

Afili Aşk dizisinin konusu şöyle: 

Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Kerem, tekstilci ünlü bir ailenin oğludur. Kendi işinde başarılı bir kişi olan Kerem, yaptığı bütün işlere ve imza attığı bütün başarılara rağmen babasının gözünde "işe yaramaz" olarak kalmış durumda. Babasına göre Kerem, hayatı toz pembe gören bir kişiliktir. 

Öte yandan ailenin tekstil şirketinde çalışan Ayşe isminde genç bir kız var. Bu genç kızın hayatı despot iki ağabeyinin gölgesinde geçmektedir. Bir süredir birlikte oldukları Berk il evlenmek isteyen Ayşe'nin bu isteği ağabeylerinin engeline takılır. Ağabeyleri onu mahallenin zengin ailelerinden birinin oğluyla evlendirmek isterler. Ayşe, durumu Berk'e anlatır; ancak ne varki Berk Ayşe'ye yardımcı olmak yerine kayıplara karışmayı tercih eder. Ayşe, ailesinin ve Berk'in bu tavırları nedeniyle kendi hayatını çizmeye karar verir. Ancak bu karar onu Kerem ile buluşturur. Hikaye de buradan sonra başlar.

Afili Aşkı Yapımcısı: Fatih Enes Ömeroğlu / ARC FİLM
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu
Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı
Afili Aşk Müzik: Aslı Demirer, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal

Afili Aşk oyuncuları: 

Afili Aşk oyuncuları: 

Afili Aşk oyuncuları: 

Afili Aşk oyuncuları: 

Çağlar Ertuğrul (Kerem), 
Burcu Özberk (Ayşe), 
Altan Erkekli (Muhsin), 
Benian Dönmez (Melahat), 
Neşe Baykent (Yelda), 
Taner Rumeli (Rıza), 
Serkay Tütüncü (Volkan),
Asena Tuğal (Hülya), 
Uğur Uzunel (Erkut), 
Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), 
Yılmaz Kunt (Berk), 
Ozan Dağgez (Samet), 
Güzide Arslan (Gonca), 
Beril Pozam (Nazmiye), 
Umutcan Ütebay (Sabri), 
Vural Ceylan (Kadir), 
Banu İnan (Nermin), 
Hira Su Yıldız (Buse)

Yorumlar