Adil Yıldırım aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Yazar Adil yıldırım hakkında internet üzerinden sıkça araştırmalar yapılıyor. Peki, Adil Yıldırım kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Adil Yıldırım aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

"Gecede saklı yalnız aşklar" kitabıyla tanınan Adil Yıldırım'ın kim olduğunu merak eden okurlar internet üzerinden yazar ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. 

Yazar Adil Yıldırım 6 Ocak 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi.

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü okuyan ve aynı bölümden mezun olan Yıldırım daha sonra Milano Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. 

KARİYERİ

Adil Yıldırım eğitim hayatının ardından Birleşmiş Milletler bünyesinde Roma Ofisi’nde çalıştı. Ardından İtalya’da Roma ve Torino merkezli çeşitli özel şirketlerde iş hayatını sürdürdü. 

YAZMA SERÜVENİ

Yazmaya merakı bulunan Yıldırım, yazma serüvenine hikâyeler yazarak başladı. Yıldırım tarafından kaleme alınan bazı eserler, İtalya’da yayın yapan gazetelerin hafta sonu eklerinde ve internet bloglarında yayınlandı.Yıldırım ardından ilk romanı olan Gecede Saklı Yalnız Aşklar'ı kaleme aldı. Ve bu roaman Türkiye'de okuyuculara ulaştı.

Yıldırım, kendini şu şekilde tanımlıyor: “Kendi tarihimde ayak izlerimi takip etmeye devam ediyorum. Her sabah kendi ruhumuza doğru yeni bir yolculuğa çıkmak için kalkıyoruz yataktan… Varılacak son nokta, kendi ruhumuz. Elimizde kalan son zenginlik, asla kaybetmek istemediğimiz tek gerçeğimiz. Gece, karlı sokaklara ve huzurlu bir sabaha kavuşmaya hazırlanıyor. Ben, kar tanelerini izlerken yazmaya başlıyorum ve dünyanın neresinde olursa olsun, ruhumu anlayan tüm insanlara kavuşmaya hazırlanıyorum.”

Doğum Yeri: İstanbul

Yaşı: 37

GECEDE SAKLI YALNIZ AŞKLAR

Sanki bir laf etsek birbirimize sarılıp ayrılmayacakmışız gibi bir his vardı aramızda. Bunu düşününce ister istemez ürperdim. Bunu kendi kafamda uydurmadığımı hissettiren bakışları, ona baktığımda bana mıhlanıyordu ve bu durum beni daha da karanlık ve dipsiz bir kuyuya atıyordu. Bazı kadınların aşkı erkeği ürkütür, en serseri adamı bile. 
Çok gerçektir, çok çıplak, çok yabani ve ateşli. Gisella, öyle bir kadındı. 
Üstünden yaşına uygun çocuksuluğu attığında öldürücü olacaktı…

Bora iş hayatında genç yaşta dingin bir rotaya girdiğini fark ederek çalıştığı şirketin Roma ofisine transfer olur. Roma’da hayatına giren kadınlarla bambaşka deneyimlere sürüklendiği bir dönemde, İstanbul’da geride bıraktığını düşündüğü bir kadından sürpriz bir mektup alır. Bu mektup onu hiç beklemediği şekilde, kendi ruhunun derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarır. Önceliği anlardan zevk almak ve hayatın tadını çıkarmak olmasına rağmen umarsızlığının, tepkisizliğinin ve aşktaki hâkimiyetinin sınırlarını yeniden keşfetmeye zorlanır. Bir yandan Roma’nın tüm güzelliklerine doyumsuzca sarılan Bora, diğer yandan içinde tanımadığı bir başka ruhun varlığını keşfeder. Gecede Saklı Yalnız Aşklar, bir erkeğin iç dünyasının kapılarını aralayan bir ilk roman….

Yorumlar