AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: - "İnanıyorum ki bütün halkımızın iradesi ve onların tercihleriyle en iyileri belirlenecek. Ben emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum"

Google Haberlere Abone ol
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ORDU (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Torun, AA'nın oylamaya sunduğu haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek her bir kategoride birer fotoğraf seçti.

Torun, haber kategorisinde Mohammed Hamoud'un çektiği "Yemenli çocuklar", yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in çektiği "Yüksekte ekmek parası mücadelesi", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un çektiği "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafları için oy kullandı.

Torun, oylamanın ardından yaptığı değerlendirmede, AA'nın Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu anımsattı.

Anadolu Ajansı tarafından oylamaya sunulan fotoğrafların bir birinden güzel olduğuna işaret eden Torun, "Açıkçası bende tercihte bulunurken çok zorlandım. Fotoğrafların her birinde bir emek ve hepsinin arkasında bir yaşam, başarı ve acı hikayesi var." dedi.

Torun, Anadolu Ajansı tarafından yapılan fotoğraf oylamasının Türkiye genelinde ses getiren bir yarışma olduğuna dikkati çekerek, "İnanıyorum ki bütün halkımızın iradesi ve onların tercihleriyle en iyileri belirlenecek. Ben emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar