7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları belli oldu

7 Aralık 2018 Cuma günü birbirinden farklı konularıyla iddialı diziler yine büyük bir kapışma içine girdi. Gülperi, Payitaht, Kızım ve Arka Sokaklar dizilerinin yarıştığı gecenin galibi AB'de İstanbullu Gelin olurken totalde ise Arka Sokaklar oldu.

Google Haberlere Abone ol
7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları belli oldu

7 Aralık 2018 Cuma günü reyting sonuçları belli oldu. Buna göre Cuma reyting sonuçlarında en dikkat çeken çıkış Payitaht Abdülhamid oldu. AB Grubunda Payitaht Abdülhamid üçüncü sırada  yer alırken, diziler kategorisinde birinci sıda İstanbullu Gelin yer aldı. Genel kategoride ise FOX Ana Haber birinci oldu. 

AB Grubunda TV8'de yayınlanan Kızım dizisi dördüncü oldu. Kanal D'nin yıllardır devam eden Arka Sokaklar dizisi ise beşinci sırada yer aldı. Gülperi dizisi ise yedinci sırada yer aldı.

7 Aralık Cuma reyting sonuçları Total'de ise Arka Sokaklar birinci sırada yer alırken, Fox Ana Haber ikinci sırada, Gülperi üçüncü, Arka Sokaklar özet dördüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert ise beşinci sırada yer aldı.

TV8'in Kızım dizisi ise altıncı sırada kendine yer bulurken, Star TV'nin İstanbullu Gelin dizisi yedinci sırada yer aldı.

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan TRT 1 'in sevilen tarih dizisi Payitaht Abdülhamid ise sekizinci oldu. 

Yorumlar