4N1K İzle Full HD - Yeni Başlangıçlar Son Bölüm Tek Parça

4N1K Yeni başlangıçlar 11. Bölüm izlemek isteyenler için 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00 itibariyle Fox Play'de. 4N1K yeni başlangıçlar son bölümde Barış kuzeni Selin'in sorumluluğunu alıyor. Evde yine olaylar bitmek bilmiyor. Gökhan, Ali ve Sinan yine muzurluk peşinde. 4N1K izlemek isteyenler için burada

Google Haberlere Abone ol
4N1K İzle Full HD - Yeni Başlangıçlar Son Bölüm Tek Parça

4N1K Yeni Başlangıçlar 11. Bölüm 10 Mayıs 2019 Cuma akşamı saat 20:00'de FoxPlay'de ekranlarda. 4N1K izleyenler için canlı yayın

4N1K 11. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

4N1K 4. BÖLÜM ÖZET

Yeni nesil gençliğe hitap eden biraz da reklam odaklı olan film gençler arasında beğeniyle takip ediliyor.

4N1K izleyenler Sinan ve Gökhan Ali'nin proje tüpü ile farklı bir şey yapar Ali yana yakıla statik projesini ararken proje tüpünün artık garip bir hal aldığını görür. Projesi de yerlerde gezmektedir. Bu arada Barış'ın İtalya'daki yeğeni döner. Okuldan kovulduğu anısını anlatan Selin çocukların gözünde hemen bir yer edinir. Bu arada Yaprak Barış'a karşı kıskançlık krizlerine girer. 

Yaprak ve çocuklar evin yeni kurallarını belirlemek için toplanırlar. Evde artık yeni kurallar dönemi başlar. Ancak evde işler berbat durumdadır. 

4N1K 3. BÖLÜM ÖZET

4N1K son bölümde Yaprak teras düzenlemesi yaparken Barış imdadına yetişir. Bunun karşılığında Yaprak Barış'a ev dekorasyonunda yardım edeceğine söz verir. Ancak sonuç Barış açısından tam bir fecaattır. Sinan ve Betül yeni başlangıçlara adım atar. Reklam çekimi için çalışmaları olan Betül telefonunda cafede unutunca Sinan telefonu vermek için gittiği sırada reklam filminde oynama teklifi alır. 4N1K izlediğini satın al yöntemi ile FoxPlay'de yayınlanan bir gençlik dizisi

Ali'nin vücudundaki leke çocukların Ali'nin hasta olduğu fikrine sürükler . Ercü de çocukları kışkırtıp durur. 

Ercü'nün karısıda aynı hastalıktan öldüğünü öğrenen çocuklar bedbaht durumdadır.

Gökhan meditasyona başlar.  Meditasyonun etkisi ile çocukları sakinleştirmeye çalışır. Ali'ye hasta olduğunu söyleyen gençler Ali'nin isteklerini yerine getirmeye başlar. Terasa kum serip Ali'ye yaz havası yaşatan çocuklar Ali için kış günü karpuz bile bulup getirir.

Gece yarısı Mukaddes ablayı bile kaldırıp dolma yaptıran gençler Ali'yi mutlu etmeye kararlıdır.

4N1K Yeni Başlangıçlar izlemek isteyenler buraya

4N1K YENİ BAŞLANGIÇLAR 2. BÖLÜM ÖZET

FoxPlay özel dizisi 4N1K yeni başlangıçlar yepyeni bir gençlik dizisi. Gençleri ekranlara kilitleyen dizi Fabrika Yapım imzası ile ekranlarda. 8 Mart Cuma 2019 günü saat 20:00'de 2. Bölümü yayınlanan dizide eğlence ve kahkaha dorukta. 

Büşra Yılmaz'ın kaleme aldığı Bir gençlik romanı olan 4N1K'dan uyarlanan dizi FoxPlay ekranlarında gençlerle buluştu. Beş arkadaşın başlarından geçeni yaşadığı duyguları heyecanları aşkları, hüzünleri ele alan dizi daha ilk günden gençlerin beğenisini topladı. Dizinin kadrosunda gençlerin beğenerek izlediği Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Ali Tekelioğlu, Cihan Şimşek, Sina Özer ve Gökhan Karademir yer alıyor.

4N1K OYUNCULARI

  • Gözde Mutluer
  • Atakan Hoşgören
  • Burak Yörük
  • Sina Özer
  • Cemrehan Karakaş
  • Cihan Şimşek
  • Berke Bük
  • Gökçen Gökçebağ

4N1K Yaprak (Gözde Mutluer) Kimdir

Gözde Mutluer 1991 yılında doğdu. Gözde Mutluer aslen İzmit'lidir. Asıl mesleği oyunculuktur. Marmara Üniversitesi Sinema TV bölümünden mezun olan Mutluer meslek hayatına reklam filmleri ile başladı. Sinemada ilk kez Kardeşim Benim filmi ile izleyici ile buluştu. Performansı ile dikkatleri üzerinde toplayan güzel oyuncu ekranlarda olmanın yanı sıra illüstrasyon resim çalışmaları ile adından söz ettiriyor. Albüm kapakları dizayn eden oyuncu yönetmen koltuğunada oturuyor. Gözde Mutluer 4N1K dizisinde Yaprak karakteri ile izleyici ile buluştu.

4N1K Ali Tekelioğlu (Atakan Hoşgören) Kimdir?

Atakan Hoşgören 1999 yılında doğdu. İstanbul doğumlu olan oyuncu Üniversite eğitimine halen devam etmektedir. İngilizce İşletme bölümüne halen devam eden genç oyuncu ekranlara ilk kez 7 yıl önce merhaba dedi. 

Yorumlar

ceyda nur tv de yayınlanmasını istiyorum