24 Mart Nuray Sayarı haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Sayarı 18 - 25 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı. Bu hafta ay Başak Burcunda ilerliyor. Başakların enerjisi ile haftaya başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
24 Mart Nuray Sayarı haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 18 - 25 Mart 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Bu hafta ay Başak burcunda. Haftaya Başak burcunun enerjisi ile başlıyoruz. 

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 18 - 25 Mart 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 18 - 25 MART 2019

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 18 - 25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Koçları bu hafta haftaya gergin başlamaması gerekiyor. Gergin ve sinirli olmamaya çalışmaslısınız. Sosyal çevreniz iş ilişkileriniz arkadaşlıklarınız konusunda ay toprak burcunda hareket ettiği için sabırlı ve kararlı davranmanız gerekiyor. İş yaptığınız kişilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz bu durumda karşınızdaki kişilerin sizinle aynı fikirde olmaları için baskı kurmanız mümkün ama bu baskıyı kurarsanız bu size iticilik kazandıracak. Bu baskıdan vazgeçin asla baskı kurmayın. Yoksa negatif görüntü veren kişi olursunuz. Bu hafta yeni iş teklifi alabilirsiniz. Ancak bu teklife Merkür gerilemesinden önce aldıysanız kabul etmenizde sakınca yok ancak aniden çıkan bir tekifse lütfen değerlendirme konusunda tereddüt edin. Yoksa kaybınız büyük olabilir. Aşk konusunda daha elverişli bir hafta bekliyor. Evli olan koçlar eşlerine karşı gösterdikleri ihmalci tavrı ortadan kaldırıp daha şefkatli ve sevgi dolu olacaksınız. Bekar bir koçsanız evlilik düşünüyorsanız karşınızdaki kişinin tereddüt etmesi sizi üzebilir. Erkeğin penceresinden bakar dşünürseniz ilişkiniz güçlenecek. Evlilik konusunda baskıcı olmayın kendi akışına bırakın o zamanla size gelecektir. Zamanı akışına bırakın. Aceleci olmayın. İlişkilerde ayrı olan Koçlar koukluk olanlar haftanın dördüncü ve beşinci gününde birlşeme olanağı yakalayabilirsiniz. Tekrar buna izin vermelisiniz. Sevginiz bitmediyse dönmelisiniz. Sağlıklı bir hafta koçları bekliyor.

Koçlara Spot: Gergin olmayın ve davranmayın.

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 18 - 25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Boğa kadını tutkulu kadındır. Karşıdakinden istediğini göremeyince içine kapanır. Öyle bir sürecek girdinizki ertelenen işleriniz canınızı sıkabilir. Örneğin seyehat planladınız ya da herhangi bir konuşma ancak size verilen sözlerin ertelenmesi sizi gerebilir. Bu hafta ertelenen şeylere öfkeli davranışlar göstermeyin. Bir hafta gecikmeli olsun ama huzurunuz bozulmasın. Gökyüzü sizi uyarıyor. Bu hafta herhangi bir değişim yapmadan önce iki kere düşünün. Küs olduğunuz kişiler varsa özür dileyebilirler. Yaşadığınız huzuru kaybetmemek için haftanın ilk üç günü kaygılı olabilirsiniz. Sizi anlamayan bir partneriniz varsa kendinizi zorlamayın. Onun sizi anlaması için üç güne ihtiacınız var. Boğa burcuna haftanın ilk üç gününde beni neden anlamıyorsun demekten vazgeçin. Anlaşılmak için sakince bir tavır sergileyin. İstediğiniz kadar kendinizi gerin karşınızdaki sizi anlamayacaktır. Şükretmek için çok sebebim var desenizde sık ünüğünü kurtul hisside gelebilir. Kimseye kendinizi anlatmak için uğraşmayın. Sinirinizi bozmayın. Gergin davranmayın. Bu hafta kim sizi üzdüyse gelip özür dileyecek. Sağlıklı bir haftadasınız ancak gergin olmamaya özen gösterin. Bu hafta harcamalarınıza dikkat edin. 28 Marta kadar alışveriş yapmayın. Zararlı çıkarsınız. Merkür gerilemesi 28'ine kadar devam edecek.

Boğalara Spot:  Her konuda sakin olun

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 18 - 25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta gökyüzü cimri davranıyor. Yıldızlarımız düşük. İkizler olarak geçmiş zamanda yaptığınız yatırımların karşılığını alacaksınız. Aşk hayatınızda değişim sizi bekliyor. İŞ hayatınızda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bu hafta parayı hırs yapmayın sbaırlı olun ve düzenli çalışmaya özen gösterin. Aşk hayatınızda muhteşem değişimler sizi bekliyor. Örneğin, sürekli geçmişte yaşadığınız tartışmalar üzerine dırdır yapan bir insansanız, şahane bir birliktelik yaşarken aniden terk edilebilirsiniz. Geçmişi bırakamazsanız büyük bir değişim getirecek. Eksiklerinizi görüp düzeltmenize sebep olabilir. Aşkta geçmişi bırakmalısınız. İŞte de parayı merkeze koymayın. Sağlık konusunda ise insan üzülünce iştahı artar.  Bu hafta iştahınız artabilir. Yiyerek duygularınız doldurmamaya özen gösterin.

İkizlere Spot: Hayatınızın merkezinde siz olun. 

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 18 - 25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yengeçler bu hafta sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Psikolojik anlamada dikkatli olun. Alıngan olmanız ilişkilerde zorlanmanıza ve itici görünüme bürünmenize sebep olabilir. Ağlak olmayın. Tüm dikkatleri bu hafta üzerinizde tutabilirsiniz. İş ve kariyer çevresinde takdir görecekseniz. Statünüz yüksleecek. Güveninizin artmasına neden olacak. Aile içi kavgalara dikkat edin. Kardeş ilişkilerinde çok dikkatli olun. Geçimsizlik süreci içine girebilirsiniz. Affedici olun ancak kimsenin sizi üzmesine müsaade etmeyin. Öfke ve nefret ruhunuza zarar verir. Görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz. Bu hafta çok duygusalsınız. Birikimlerin ağlamasını yaşayacaksınız. Değmeyen insanlar için ağlamayın. Bazı olayları görmezden gelmeyin. Kimseye ihtiyacınız yok. Hafta iş haftam diyin. 

Yengeçlere Spot: Kimseye acımayın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Aslanlara yeni iş kapıları tek tek açılıyor. İsteklerinize ulaşmanıza çok az kaldı. Ancak gergin bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta hayata karşı öfke duyacaksınız. Daha önce çaba sarf ettiğiniz işler konusunda büyük umutsuzluk yaşayacaksınız. Ancak bu üzüntülerle bağınızı kesmelisiniz. Yoksa önünüze gelen fırsatları göremeyeceksiniz. Geçmişle göbek bağınızı kesin. İş konusunda önünüzün açılması için geçmişle bugünü kıyaslamaktan vazgeçin. Vazgeçtiğinizde kapılarınız açılacak. Kararlı olmanız gerekiyor. Takıntılardan kurtulmalısınız. Baskıcı olmayın. Partnerinizi merak etmeyin. Takıntılarınızdan kurtulun. İş imkanlarınızı kıyaslamayın. Şu an ne yapıyosanız o kapılarla devam edin. Yatırım yapacağınız bir haftadasınız. Parayı parayla çoğaltacaksınız. Geçmişle bağı kesmek için teknik: Uzanın bir yere akşam yatmadan önce Önce yukardan aşağı enerji alanımı açıyorum diyin. Sağ elinizi göğsünüz ortasına sol elinize kök çakranıza burnunuzdan derin 7 kez nefes alın verin. Sonra sağ elinizi göbek deliğinizin üstüne koyun bugüne kadar ne yaşadıysam anne karnından itibaren tüm yaşadıklarımla enerji bağımı kesiyorum diyin. Bunları 7 akşam üst üste yaparsanız geçmişle bağınızı kesebilirsiniz. 

Aslanlara Spot: Geçmişle bağını kes.

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Başaklar artık ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak rahatlayacaksınız. Bu hafta Başakları duygusal olarak hareketli bir hafta bekliyor. Sevdiğiniz insanlar birlikte olmak bu hafta sizin için önemli olacak. Beklemediğiniz gelişmeler karşısında şansınızı zorladığınızı düşünebilirsiniz. Başakların partnerleri bu hafta sıradışı şeyler yapabilir şaşkınlıkla karşılamayın teşekkür edin. Hayran kaldığınızı ifade edin. Şaşkınlık göstermeyin. Değer görmek, sevgi görmek sizin kafanızı bu hafta karıştırabilir. Ancak gördüğünüz güzelliklere layık olduğunuzu düşünün. İş ve kariyer konusunda ise haftaya ayın Başak burcunda başlaması iyimserlik ve kötümserlik konusunda gelgit yaşamanıza sebep olacak. İç dünyanınzda bazı kuruntular yapabilirsiniz. İnsanlarla ilgili varsayımlar yaparak kendinizi germeyin. Bugün öğleden sonra disiplin enerjisi sizi saracak. Tüm hafta daha düzenli olacaksınız. İşten ayrılmak istiyorsanız yada başlamak istiyorsanız karar verin. Merkür gerilerken iş değiştirmek doğru bir süreç değil. Ancak kararınızı verip Merkür gerilemesinin bitişine kadar bekleyin. Sağlık konusunda rahatlayacağınız bir hafta. 

Başaklara Spot: Kararlı olun

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Teraziler bu hafta eşinizle ortak kararlar alabilirsiniz. Uzun bir birlikteliğiniz var ancak bir türlü aynı noktada buluşamıyorsanız bu hafta ortak kararlar alabileceksiniz. Buda sizin ilişkinizin enerjisin değişmesine sebep olacak. Haftanın dördüncü gününe kadar ortak kararlar alabilmek için sakin ve sabırlı olmaya özen gösterin. İş hayatınızda olumlu düşünmelisiniz. Yeni iş planlarınız ve para ayırmanız zorlaşabilir. Fikirlerinize sıcak bakmayan birileri ile çalışıyorsanız onları olduğu gibi kabul edin. Yaın çevrenizdeki insanları hayalci görebilirsiniz. Bu düşüncelerinizi açığa vurmayın. İş arkadaşlarınız hususnda insanları olduğu gibi kabul edin. Olumlu düşünce içinde olursanız herşey yoluna girecek. Yeterki sabırlı olun. Kalbiniz boşsa ümitsizliğe düşmeyin sözlerine dikkat edin yarınız olmasın.

Terazilere Spot:  Olumlu düşünün

Aşk      ✭

Para    ✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 11-18 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Akrepler bu hafta batın bölgesi ile ilgili rahatsızlıklar olabilir. Kazalar olabilir dikkatli olun. Durduk yere kaza gelebilir, dikkat edin. Akrepler bu sabah sinirli uyanmış olabilir. İşle ilgili ufak tefek değişiklikler olabilir. Başka teklif alırsanız 28 Mart'a kadar gitmeyin. Kalıcı olamazsınız. Bu hafta çok güzel imkanlar gelecek. Büyük bir aşk kapıda. Geçmişte birlikte olup kıymet bilmemiş kişiler olabilir hayatınızda yarım kalmış ne varsa bu hafta tamamlanacak. Müthiş bir aşk haftası bu hafta. Sabredenler muradına erecek. Sağlıkta kazalara çok dikkat edin. 

Akreplere Spot:  Aşkı hissedin ve hissettirin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yayların bu hafta kuruntularınız, şüpheleriniz var. Eğer aldatıldıysanız bu hafta önünüze gelecek. Hayatta hiçbirşey tesadüf değildir. Arakadaş aklı ile hareket etmeyin. Başınaıza dertler gelebilir. Söz almak söz vermek konusunda ısrarcı olmayın iş hayatında. Bazı konularda fevri olabilirsiniz olmayın. Sabırlı olun. Egolu geçimsiz birine bağlı çalışıyorsanız sabırlı olun onu uyarmayın. Uyayırırsanız zorluk çekebilirsiniz. Haftanın ilk üç günün sabırlı olun. Para konusunda bütçe planlaması yapın. Uzun süredir planladığınız imkanları yakalayacaksınız. Geçmiş konuları düşüneceksiniz. Yaşam performansınız artıyor. SAğlık konusunda psikolojiniz dzelirse iyi olacak.

Yaylara Spot:  Kendi sorunlarınızı kendiniz çözün, başkasından yardım almayın.

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Oğlaklarbu hafta çok iyi bir hafta. Hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Olayları fazla abartmamanız gerekiyor. Sevgili Oğlaklar geçmişte yaptığınız tartışmaların gereksiz olmadığını göreceksiniz. İŞ ve çalışma hayatında sorunlar çözülüyor. Daha tutarlı bulduğunuz ve düşündüğünüz iletişimlerin güçlenmesi ile kendinize fırsatları akıllıca eğerlendireceksiniz. Maddi konularda elinize geçen fırsatları dengeli bir şekilde artıracaksınız. Ailevi konularda çok yükünüz vardı o yükler kalkıyor. Pişmanlık duymayacaksınız. Kendinize duyduğunuz güven artacak. Hayattan ne istiyorum, nasıl para kazanmalıyım bu hafta bunlara karar vereceksiniz. Yarım kalan ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz. 

Oğlaklara Spot:  Abartılı davranışlardan kaçının

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kovalar hislerinizi doğru değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde güçlenecek olumlu bir döneme giriyorsunuz. Geçmiş hataları tekrarlamayın. Kovalar bu sabah özlemle uykudan uyanmış labilirsiniz. Size göre aşkın önemi çok büyük. İlişkinin kalıcı hale gelebilmesi için karamsar olmayın. Kovalar geçtiğimiz haftalarda tartışmalar geçirdiniz bunları artık yaşamak istemiyorum duygusu sarabilir. Bu hafta bunlar sona eriyor. Buda sizi güç ve güven katacak. Bir aile kovasıysanız bu hafta kesinlikle birlikteliğiniz eviniz birbirinize ayırdığınız zaman daha önemli olacak buda ilişkilerinizi güçlendirecek. Bu hafta huzur bulacaksınız. İŞ hayatında üzerinde çalışıp sonuçlandıramadığınız işler sonuçlanacak. Terfi alabilirsiniz. Buda güveninizi arttıracak. Bir tek herşey yolundayken yaşam enerjinizi geçmişte yaptığınız hataları tekrarlarsanız bozabilirsiniz.

Kovalara Spot:  Her konuda geçmişi bırakın

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 18-25 MART HAFTALIK BURÇ YORUMU

Balıklar bu hafta uzun zamandır yapmak istediklerini yapacak. Ben merkezli düşüncelerden kurtulmaya çalışın. İkili ilişkileriniz yolundayken ben merkezli düşünceler yanlış anlaşılmalara sebep olacaktır. Burcunuzda gerilemeye devam eden Merkür ikizler ve Başak burcunu yöneten Merkür iletişim ve araştırmanın gezegenidir. Balıklar yarım kalan sonuçlanamayan işiniz, kariyeriniz ile ilgili oluşan beklentileriniz konusunda haftanın tamamında çok şanslısınız. Düşüncelerime güveniyorum, yolumda ilerlemedekten mutluyum diyeceğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Özellikle kalbi boş olanlar kendi içsel dünyasında yanlızlık çekenler iin yeni imkanlar doğabilir. Merkür gerilemesinde doğan bir balıksanız bu yeni aşka başlayabilirsiniz. Ancak Merkür gerilemesinde doğmadıysanız yeni işe yada aşka başlamak sizi sukutu hayala uğratır. Güveninizi kaybedersiniz. İş arkdaşlarınıza karşı anlayışlı olmaya çalışın. Herşeyi bilen insan görüntüsü vermek yerine gözlemci olun. Kimse hakkında kimseye yorum yapmayın. Sağlık konusunda belki birçok Balık bu sabah diş rahatsızlıkları ile uyanmış olabilir. Dişle ilgili sıkıntılara karşı ihmalci olmayın. Aile olan bir Balıksanız çocuklarınızla ilişkinizin güçleneceği bir haftadasınız. Evlatlarınıza saygı duyun. İstediğiniz paraya bir türlü ulaşamıyorsanız, olumsuzlukları aşmanız gerekiyor. Bu hafta hiçbir konuda karamsarlık yapmayın. Yaşam enerjini yükseliyorken daha esnek olmaya özen gösterin.

Balıklara Spot:  Rahat olun

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLISI BALIK VE OĞLAK BURCU
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURÇLARI KOÇ VE ASLAN
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI KOVA VE OĞLAK
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURÇLARI KOVA VE BALIK
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZU ASLAN
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI ASLAN VE KOVA
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI KOÇ VE TERAZİ
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR OĞLAK, KOVA VE BALIK BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR KOÇ VE ASLAN BURÇLARI

Yorumlar