24 Mart 2019 Pazar Hadi ipucu sorusu ve cevabı belli oldu

Hadi 24 Mart 2019 ipucu sorusu, "NASA 2028 yılına kadar hangi gök cisminde kalıcı olmayı hedefliyor?" şeklinde oldu. Peki Hadi 24 Mart ipucu cevabı nedir? İşte cevap

Google Haberlere Abone ol
24 Mart 2019 Pazar Hadi ipucu sorusu ve cevabı belli oldu

Hadi 24 Mart 2019 Pazar günü ipucu sorusu ve cevabı belli oldu.

Hadi'nin instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada 24 Mart Hadi ipucu sorusunun NTV'de olduğu belirtilerek, "Link bio"da ifadesi kullanıldı.

Buna NTV tarafından yayınlanan bugünkü ipucu sorusu "NASA 2028 yılına kadar hangi gök cisminde kalıcı olmayı hedefliyor?" şeklinde oldu.

Peki Hadi 24 Mart ipucunda sözü edilen gök cismi hangisidir?

Sözü edilen gök cismi, "Ay"dır.

HADİ HAKKINDA

Hadi online bilgi yarışmasına herkes katılabiliyor. 

Saat 20.30'da yapılacak yarışmanın toplam ödülü 50.000 TL olacak.

Yarışmaya mobil uygulamayı indiren ve internet bağlantısı bulananlar katılabilir.

Yarışmanın sonunda 50 bin liralık ödül kazanılıyor. Yarışmayı kazanmak için bütün soruları cevaplamak gerekiyor.

Soruların hepsini cevaplayanların sayısı birden fazla olursa toplam ödül paylaşılıyor.

Hadi'de birbirinden farklı konularda da yarışmalar düzenleniyor. Örneğin Spor, müzik, futbol, film, magazin, kolayı, zoru, orta şekerlisi.

Hadi’yi indirdikten sonra ilgi duyduğun kategorilerdeki yarışmaların hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenmek için ana sayfada hadi logosunun altında yer alan menüdeki butona tıklayarak yarışma yayın akışlarına bakmayı sakın unutma.

Katıldığın yarışmalardaki tüm soruları doğru bilirsen, günün para ödülünü, senin gibi tüm soruları doğru bilen hadicilerle eşit olarak paylaşırsın. Bir soruya yanlış cevap verirsen elenirsin ama jokerin varsa elenmez yarışmaya devam edersin.

Hadi ile yeni tanışıyorsan, yanlış bir cevap versen bile yarışmaya devam etmeni sağlayacak jokerlere nasıl ulaşabileceğini de hemen söyleyelim. Joker kazanmak istiyorsan bir arkadaşını hadi’ye davet edebilirsin. Davetini kabul eden her arkadaşın sana +1 joker kazandırır. Instagram ve Youtube’da hadioynalive hesaplarımızı takip ederek sürpriz jokerler ve yarışma ipuçlarına ulaşabilirsin.

Sana herkesin çok bilmediği bir sır daha verelim. hadi’ye tam vaktinde gelmen çok önemli! 

Bazı günler yarışma geri sayım ekranlarında 3. soruyu da garantileyeceğin ekstra sürpriz ipuçları seni bekliyor olabilir.

Yorumlar

mehmet kara en iyi link bio sayfası www.linksbio.us tur. aksini kimse söleyemez