21. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi

- Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Pamuk: - "Hızla gelişen teknolojiyle birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda diş hekimlerine ulaştırılması misyonuyla çıktığımız bu yolda 21 yılda çok önemli mesafeler kat ettik"

Google Haberlere Abone ol
21. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi

İSTANBUL (AA) - Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Selim Pamuk, "Hızla gelişen teknolojiyle birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda diş hekimlerine ulaştırılması misyonuyla çıktığımız bu yolda 21 yılda çok önemli mesafeler kat ettik" dedi.

İstanbul'da bir otelde düzenlenen ağız ve diş sağlığı endüstrisini bir araya getiren 21. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi, başladı.

Derneğin önemli bir etkinliklerinden olan kongreye ilgiden memnuniyet duyduğunu anlatan Pamuk, "Hızla gelişen teknolojiyle birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda diş hekimlerine ulaştırılması misyonuyla çıktığımız bu yolda, 21 yılda çok önemli mesafeler kat ettik. Bu kongrede tüm diş hekimlerine, akademik düzeyden ödün vermeden bilginin muayenehane pratiğinde kullanılabilir şekle dönüşebileceğini gösteriyoruz." dedi.

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde, İTÜ mezunu girişimci gençlerin geliştirdiği özel bir teknolojiyle üretilen şeffaf apareyler kongrede en çok dikkati çeken ürün oldu.

Kongrenin ilk gününde ''Dental İnplantlarda Protetik Olarak Yumuşak Doku Şekillendirmesi'', ''Orto-Endo Yaklaşımları ve İnterdisipliner Tedavi Planlamasında Tartışmalı Durumlar'', ''Dijital İmplantoloji 3.0 - Dijital Rehber Plaklar ile İmplant Planlamasından Cad/Cam Protetik Tedavilere Kadar Dijital İmplantoloji'', ''Aynı Gün Içinde Gülüş Tasarımı Ve Ön Bölge Estetiği Tedavi Konsepti'', ''Kompozit Rezinler ile Diş Yaşlanmasının Taklit Edilmesi: Zorlukları Ve Yapılabilirliği'' konuları ele alındı.

Kongre, 15 Ekim'de sona erecek.

Yorumlar