17 Temmuz 2019 Mini Hadi ipucu sorusu

17 Temmuz 2019 Mini Hadi ipucu sorusunun hangi konulardan geldiğini merak eden yarışma severler, ipucunun ne olduğunu araştırırken Hadi'den konuyla ilgili açıklama geldi. Mini hadi bugün 12:30'da! Bugünkü ipucumuz tüm alışverişlerin bağışa dönüştüğü mobil uygulama Givin'den geliyor sevgili hadiciler. Givin; ihtiyacınız olan bir ürün ya da bir hizmeti uygun bağış tutarları karşılığında alırken ödemenizle eğitime, çocuklara ve sokak hayvanlarına destek olmanızı sağlıyor. Peki siz, bu mobil uygulama ile 35.000'in üzerinde sokak köpeğinin günlük mama ihtiyacının karşılandığını biliyor muydunuz?

Google Haberlere Abone ol
17 Temmuz 2019 Mini Hadi ipucu sorusu

Online bilgi yarışması Hadi'nin bugünkü ipucu sorusunun açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. 17 Temmuz 2019 Mini Hadi ipucu sorusunun hangi konulardan geldiğini merak eden yarışma severler, ipucunun ne olduğunu araştırırken Hadi'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Hadi'nin resmi instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Mini hadi bugün 12:30'da! Bugünkü ipucumuz tüm alışverişlerin bağışa dönüştüğü mobil uygulama Givin'den geliyor sevgili hadiciler. Givin; ihtiyacınız olan bir ürün ya da bir hizmeti uygun bağış tutarları karşılığında alırken ödemenizle eğitime, çocuklara ve sokak hayvanlarına destek olmanızı sağlıyor. Peki siz, bu mobil uygulama ile 35.000'in üzerinde sokak köpeğinin günlük mama ihtiyacının karşılandığını biliyor muydunuz?" denildi. 

Açıklamaya rağen bazı kullanıcılar Hadi ipucu sorusunun ne olduğunu ısrarla sormaya başladı.

Hadi'nin açıklamasından da anlaşılacağı üzere, ipucu sorusu Givin uygulamasından gelecektir. 

Soruda muhtemelen Givin'in ortalama kaç hayvanın günlük mama ihtiyacını karşıladığı sorulacaktır.

Mini Hadi bugün öğle saat 12.30'da yayınlanacak.

Yarışmanın bugünkü toplam ödülü ise 10.000 TL.

Yorumlar