14 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları açıklandı

Televizyon kanallarında 13 Haziran 2019 günü yayınlanan dizi ve programlar arasında ilk sıralara yükselenler merak konusu oldu. Reytin listelerinin başlarında programlar kategorisinde Fox Ana Haber ve Çok Güzel Hareketler başı çekti. Yeni dizi "Benim Tatlı Yalanım" da reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Peki 13 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu? 

Google Haberlere Abone ol
14 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları açıklandı

Reyting listeleri 13 Haziran 2019 Perşembe günü bir kez daha kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Programlar kategorisinde, Fox Ana Haber, Müge Anlı ve Survivor Türkiye Yunanistan gibi programlar reyting listelerinin üst sıraları için kapıştı. 

Dizi sezonunun bitmesi nedeniyle birçok televziyon kanalı eğlence ve yarışma programıyla seyircinin karşısına çıktı. Buna göre Fox Ana Haber, Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan, Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 gibi programlar listenin zirvesinde yer alan programlar oldu. 

Öte yandan yaz dizileri kategorisinde yer alan yeni bir dizi de seyircinin karşısına çıktı. Star TV'de yayınlanan dizinin adı ise, "Benim Tatlı Yalanım" oldu. Dizi ilk bölümü itibariyle reyting listelerinde önemli bir sıralamada yer alarak totalde beşinci oldu. 

İşte reyting listelerinde ilk beş sırada yer alan diziler...

Total grubu reyting sonuçları sırasıyla:

Fox Ana Haber
Müge Anlı ile Tatlı Sert
Survivor Türkiye Yunanistan
Çok Güzel Hareketler 2
Benim Tatlı Yalanım

AB grubu reyting sonuçları sırasıyla:

Fox Ana Haber
Çok Güzel Hareketler 2
Benim Tatlı Yalanım
Çok Güzel Hareketler 2 Özet
Tek Yürek

Yorumlar