’+1 Kafe’ ilk müşterilerini ağırladı

Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasının amaçlandığı "+1 Kafe" ilk müşterilerini ağırladı.Turgutlu Belediyesi, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinde...

Google Haberlere Abone ol
’+1 Kafe’ ilk müşterilerini ağırladı

Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasının amaçlandığı "+1 Kafe" ilk müşterilerini ağırladı.

Turgutlu Belediyesi, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinde eğitim gören 10 engelli öğrencinin topluma kazandırılması adına kurduğu +1 Kafe’nin ilk misafirleri, minik öğrenciler oldu. Atatepe’de bulunan Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezinde (TURBEM) faaliyete başlayan kafeyi ziyaret eden minik öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Engelli vatandaşlara yönelik her alanda çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz kafemiz artık faaliyette. Burada Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi’nde 10 öğrencimiz çalışacak. Burada amacımız Turgutlu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılmasıdır. Bugünden itibaren de ilk müşterilerine ağırlamaya başladı. Burası artık bu kardeşlerimizin, +1 Kafemiz onlara emanet” dedi.

Yorumlar