Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları isimleri, kimler? TAM LİSTE

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki oyuncular listesinde kimler var, oyuncu kadrosunda yer alan isimler kimlerdir soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, isimleri

Gelsin Hayat Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin kimler olduğu merak ediliyor. Show TV'de yayınlanmaya başlanan en son 5. Bölüm ile ekrana gelen "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" oyuncuları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir, kadın, erkek oyuncular, Gizem, Araz, Mert kim, nerede çekiliyor? 

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI KİM?

Polisiye ve gençlik konularının karışık verildiği film, ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Bu hayatta herkes ikinci bir şansı hakkeder" mottosuyla ekrana gelen dizi, benzerlerinden farklı olarak gençliğe hitap ederek geniş bir kitleyi kendine çekiyor. 

Daha önce Teşkilat, Vuslat, Sıfır 1 dizilerde olan birbirinden yetenekli oyuncuların buluştuğu "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisi sıradışı konusuyla da ilgi odağı olmuş durumda.

Azılı bir çete liderinin yıllar sonra tövbe ederek devlete yardımcı olması ve sonrasında yeni bir hayata başlayarak ikinci bir şansı kullanmaya başlaması...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir

 

Birbirinden hüzünlü hayat hikayeleriyle cezaevlerine düşmüş sonrasında ikinci bir hayatı hakkettikleri düşenen gençlerin yeni hayatlarına başlaması...

Hayatları, başkalarının hayatını karartmak, zorlaştırmakla geçen başka bir grubun hayattaki varlığı... Diziyi ilginç kılan özelliklerin başında bu gruplar geliyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir

 

Önceki hayatında azılı bir çete lideri olan Sadi Payaslı daha doğrusu eski adıyla Emin Ağa, itirafçı olarak yer altı dünyasına ağır darbe indirilmesi vesilesiyle yeni bir hayat ile taltif ediliyor. Yeni hayatında, şehrin en berbat lisesinde Coğrafya Öğretmeni olarak göreve başlıyor. Tabii ki bu görevinde ona emniyetten kadın bir polis de eşlik ediyor. 

Payaslı'nın göreve başladığı okulun özelliği ise serserilerle dolu olması, hiçbir öğretmenin burada kalmak istememesidir.

Okuldaki hayatı çekilmez hale getiren çetenin başında ise Araz ismindeki sorunlu bir öğrencidir. Yanındaki arkadaşlarıyla birlikte okulda hem öğretmenlere hem de öğrencilere kan kusturuyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir

 

Okulun bir diğer özelliği ise daha önce çeşitli suçlar nedeniyle cezaevine düşmüş çocuk yaştaki gençlerin şartlı tahliye yasası kapsamında tekrar eğitim hayatına kazandırılmaya çalışılan yer olmasıdır. 

Tabii ki hem Payaslı'nın hem de bu öğrencilerin okuldaki varlıkları okulun sahipleri olduğunu düşünen Araz ve çetesinin hoşuna gitmeyecek. Olaylar da bundan sonra başlayacaktır. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir

 

Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir, dizide rol alan oyuncuların isimleri nedir, kimler var, hangi karakteri hangi oyuncu canlandırıyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir
Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Oyuncu Karakter
Ertan Saban Sadi Payaslı
(Emin Güngören)
Özge Özberk Derya
Devrim Özkan Songül
Nilsu Berfin Aktaş Gizem
Burak Demir Oğuz
Özgü Delikanlı Mert Yılmaz
Mustafa Açılan Araz
Fatih Çetintaş Nevzat
Ayşe Kırca Yeliz
Onur Özer Zülfikar Coşkuner
Sanem Babi Aylin
Rojbin Erden Melek
Ali Berge Can Çoban
Melisa Bostancıoğlu Sevda
Furkan Murat Uğur Bora
Sercan Gülbahar Yaver
Yeşim Çelebi Sanem
Deniz Sarıkaş Ozan Coşkuner
Murat Göçmez Vural
Zeynep Koltuk Türkan
Galip Erdal Osman Baba
Aleyna Çalışkan  

 

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SADİ PAYASLI KİMDİR?

Dizinin başrol oyuncularından daha doğrusu karakterlerinden biri Sadi Payaslı'dır. Sadi Payaslı'yı Ertan Saban canlandırıyor. 

Kırık bir Türkçeyle konuşarak dikkatleri üzerine çeken Sadi Payaslı gerçek hayatta da bu şekilde konuşuyor. Bunun nedeni ise aslen Makedon olmasıdır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, oyuncu kadrosunda kimler var
Gelsin Hayat Bildiği Gibi karakterlerinden Sadi Payaslı (Emin Ağa)

 

Ertan Saban 4 Aralık 1977 tarihinde Makedonya'nın başkenti Üsküp'te dünyaya geldi.

Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı.

 Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı. Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları ve Limonata adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Şu an, Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide rol almaktadır. Saban, 3 Haziran 2016 günü oyuncu Ebru Özkan'la evlendi.

2007 yılında Malt grubunun Deprem adlı şarkısının klibinde Demet Evgar ile beraber oynamıştır.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DERYA KİMDİR?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi'nin karısı polis memuru Derya karakterini canlandıran isim Özge Özberk'tir. Özge Özberk kimdir? 

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976'da İstanbul'da doğdu. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, oyuncu kadrosunda kimler var
Gelsin Hayat Bildiği Gibi karakterlerinden Deyra Komiser

 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde bir süre okuduktan sonra 2000 ve 2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübünde yönetmenlik yaptı. 

Bizim Ev, Sır Dosyası ve Bizimkiler gibi televizyon yapımlarında oyunculuk yaptı, Yıldız Tepe adlı filmde başrol oynadı. Genç yaşında girdiği Beşiktaş Kültür Merkezi ekibi ile Otogargara müzikali ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? gibi birçok oyunda rol aldı.

Daha sonra asıl yıldızının parladığı Cem Yılmaz'ın G.O.R.A filminde "Ceku", Babam ve Oğlum filminde "Birgül", Çağan Irmak'ın 1980'leri anlattığı Çemberimde Gül Oya dizisinde "Genç Yurdanur", Kırık Kanatlar adlı dizide "Nazlı", yönetmenliğini Biket İlhan ve senaristliğini Metin Belgin'in yaptığı, Nâzım Hikmet'in hayatını anlatan Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım'ın sevgilisi "Münevver" rollerini canlandırdı. Geniş Zamanlar dizisinde "Zehra" karakteriyle ekrana çıktı.

Dizinin bitmesinin ardından Halide Edip Adıvar'ın aynı adlı romanı Sinekli Bakkal dizisinde "Rabia" karakterini canlandırdı ama dizi beşinci bölümünde kanal yönetimi yüzünden yayından kaldırıldı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve Irmak Çığ'ın yönetmeni olduğu Yol Arkadaşım adlı dizide "Ayla" karakterini canlandırdı.

2010-2011 sezonunun sonlarında yayınlanmaya başlayan Canım Babam adlı dizide Cansu karakterine can verdi. 2011 yılının Ekim ayında Show TV'de başlayan Pis Yedili dizisinde başrol oynadı. Kardeşi Özgür Özberk ile Özgür Yapımlar adında bir yapım şirketi kurdu.

Yapımcılığını kendisinin üstlendiği ve Özgür Özberk'in yönettiği, 28 Eylül'de vizyona giren N'apcaz Şimdi adlı filmde rol aldı. 2014 yılında TRT 1'de yayınlanan, başrollerini Fikret Kuşkan ve Onur Saylak ile paylaştığı Hayat Ağacı adlı diziden sonra Evlenmeden Olmaz adlı sinema filmi ile karşımıza çıkmıştır. 2016-2018 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide başrol oyuncusu olarak televizyon serüvenine devam etti.

2007 yılının Temmuz ayında maden işletmecisi Hayim Sadioğlu ile evlendi. 2010 yılında çiftin Leo adını verdikleri bebeği dünyaya geldi. 2012 yılında eşinden boşandı.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ GİZEM KİMDİR?

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde ana karakterlerden biri olan Gizem'i canlandıran isim Nilsu Berfin Aktaş'tır. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, oyuncu kadrosunda kimler var?

 

Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da doğmuştur.

Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından söz ettirmiştir. 

Pamir Pekin - Kıvanç karakterini canlandırıyor
Pamir Pekin - Kıvanç karakterini canlandırıyor

 

Tayfun Hoca
Müzik Öğretmeni Tayfun Hoca - Ahmet Arıman

 


 

 

Yorumlar