Gelinim Mutfakta sunucusu kimdir? Nursel Ergin kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kim?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Nursel Ergin, ikinci sezonda da başarılı bir şekilde sunumuna devam ediyor. Kendine has sunumu ve sempatik kişiliğiyle seyircinin gönlünde taht kurmayı başaran Nursel Ergin'in kim, nereli, kaç yaşında olduğu, eşinin kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta sunucusu kimdir? Nursel Ergin kim

Gelinim Mutfakta sunucusu kim, nereli, kaç yaşında, Nursel Ergin kimdir, hayatı, biyografisi? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kimdir, geçen hafta sunan Nursel Ergin kimdir, bu hafta sunan isim kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, bekar mı, eşi kimdir, Demet Akalın neden ayrıldı, yarışmaya yeni sunucu kalıcı olarak mı devam edecek soruları merakla cevap arıyor. 

Gelinim Mutfakta yarışmasının'dan Turgay Başyayla'dann sonra boşalan sunuculuk koltuğuna bu haftalık oturan yeni sunucunun kim olduğu belli oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU NURSEL ERGİN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasını bir süre her hafta farklı bir ünlü isim "konuk sunucu" adı altında sunacak.

Gelenim Mutfakta konuk sunucularla geçirilen birkaç haftadan sonra bir sunucuda karar kılındığı anlaşılıyor.

Yarışmayı artık hergün Nursel Ergin sunuyor.

Peki, Nursel Ergin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte konuk sunucular: 

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sucusu yani daha doğrusu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayan haftanın sunucusu Nursel Ergin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Nursel Ergin 1980 yılında dünyaya geldi.

Gelinim Mutfakta sunucusu kim, kim sunuyor, yeni gelen sunucu kim?
Nursel Ergin

 

41 yaşındaki Nursel Ergin, daha önce de sunuculuk deneyimi olan bir isimdir.

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor.

Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu.Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasını 13-17 Aralık tarihleri arasında konuk sunucu olarak sunacak olan Emel Özkızıltaş kimdir?

Sunduğu ve katılığı programlarla tanınanEmel Özkızıltaş, 1986 yılında dünyaya geldi. 

35 yaşındaki Emel Özkızıltaş, daha önce şarkıcı Abdullah Yıldız’ın Mektup şarkısına çektiği klipte rol almış, Kanal D’de yayınlanan Bugün Ne Giysem yarışmasına katılmıştı.

İşte Benim Stilim yarışmasında 2014 sezonu birincisi olan Emel Özkızıltaş’a 2020 yılında hayatını kaybeden Nur Yerlitaş, Zennube adını takmıştı.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül'ün tam adı İbrahim Yılmaz Morgül'dür. 

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde doğdu.

Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.

Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalandı. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından dolayı özel izin verildi.

Katıldığı televizyon programlarında 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül’ün gerçek yaşı, uzun süre gündem konusu oldu. Meslektaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise, tartışmalara son noktayı koydu ve Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında yayınlanan Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer almıştır. Yine aynı yıl yayınlanan, Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur.

TURGAY BAŞYAYLA KİMDİR, EŞİ KİM?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 29 Ekim 2021 Pazartesi günkü yeni bölümü itibariyle konuk sunucusu Turgay Başyayla oldu. Peki, Turgay Başyayla kimdir, nerelidir, eşi kimdir?

İşte Turgay Başyayla biyografisi: 

turgay başyayla kimdir
Turgay Başyayla

 

Turgay Başyayla’nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Sunuculuğunu, her hafta bir ünlü ismin yapacağı Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu Turgay Başyayla olacak. Burcu Başyayla ile evli olan Turgay Başyayla'nın Ali Azem, Ömer Adin ve Mustafa Aren adında 3 oğlu bulunuyor.

1976 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Turgay Başyayla, aslen Çankırılıdır. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Çankırı’da tamamladıktan sonra Kıbrıs’ta yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Hem şarkıcılık hem sunuculuk yapan Turgay 2000 yılında çıkardığı Nazlıcan isimli albümüyle tanınmıştır. Çıkardığı albümlerin ardından oyunculuk kariyerine de adım atan Turgay Başyayla, "Şizofren Aşk" isimli televizyon filminde başrol oynadı.

2005 yılının mart ayında da Mesut Uçakan yönetmenliğinde TRT’nin önemli projelerinden biri olan “Otel İstanbul’da” başrol oynadı. Aynı yıl temmuz ayında “Anne Yada Leyla” isimli Sinema filmiyle devam etti. 2006 yılında bir dönem filmi olan Harput Fatihi “Belek Gazi” filminde Belek Gazi’yi canlandıran Turgay Başyayla Arslan Kaçar’dan sinema ve oyunculuk dersleri aldı.

EZGİ SERTEL KİMDİR, NERELİDİR?

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. 

İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmıştır.

Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır. 2006 yılında yayına giren Yağmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Ezgi Sertel, Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır.

7 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT 1 ekranlarında yayına giren Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlidir.

Ozan Murat Çobanoğlu'nun gelinidir. Ocak 2020'de, erkek ikizleri Tibet ve Mert dünyaya geldiler.

LERZAN MUTLU KİMDİR, NERELİDİR?

Gelinim Mutfakta 15 Kasım Pazartesi günü itibariyle Lerzan Mutlu sunmaya başladı. Peki, Lerzan Mutlu kimdir? İşte Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Lerzan Mutlu biyografigsi: 

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde doğdu.

Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim, kim sunuyor, adı nedir?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu

 

Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak olarak İstanbul'da dünyaya gelen Lerzan Mutlu, Erenköy İlkokulundan sonra Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okudu.

Daha sonra ise liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi.

10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda öldü.

Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü.

Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı.

Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.

SAFİYE SOYMAN KİMDİR?

Yarışmanın bu haftaki konuk sunucusu Safiye Soyman oldu. Peki, Safiye Soyman kimdir? İşte Gelinim Mutfakta sunucusu Safiye Soyman biyografisi: 

Safiye Soyman 3 Mart 1961 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi.

Gelinim Mutfakta kim sunuyor, yeni sunucu kim?
Gelinim Mutfakta kim sunuyor, yeni sunucu kim?

 

Soyman, Akpınar Mahallesi'nde bir gecekonduda doğdu.

Babası bir hafız olan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendiği 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le on beş yıl evli kalmıştır.

Evliliğin ilk üç senesi güzel geçtikten sonra eşinin kumar tutkusu aile bağlarını derinden sarsmaya başlamış ve eşinden gizli ortaokul sınavlarına hazırlanmıştır. 

Daktilo kurslarına gitmiş ve ortaokulu bitirir bitirmez, bu kez de lise bitirme sınavlarına hazırlanarak liseyi de bitirmiştir. Okul sonrası iş bulma sınavlarına girerek İmar İskan Bakanlığı'na Genel Müdür sekreteri olarak işe girmiştir.

Liseyi bitirdikten sonra da Özer Altın'dan müzik dersleri alarak radyo sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. 6 sene Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu’nda çalışan Safiye Soyman, bir gün gazinocular kralı Fahrettin Aslan’dan teklif almıştır.

Böylece 1996 yılında 35 yaşında Maksim'de sahneye çıktı. Ardından memuriyetten istifa ederek şöhret basamaklarını tırmanmıştır.

Safiye Soyman, ilk evliliğini çocuk yaşta 13 yaşındayken 1974 yılında Ziya Akaröz ile yapmış bu evlilikten Ümran Erler adında bir kızı (d. 1975) ve Harun (d. 1977) adında bir oğlu olmuştur. Daha sonra 1985 yılında Ziya Akaröz ile boşanmıştır.

Safiye Soyman, 1999 yılından beridir iş adamı Faik Öztürk ile evlidir.

SONGÜL KARLI KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Songül Karlı oldu. 

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim, adı nedir, Songül Karlı kimdir?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim, adı nedir, Songül Karlı kimdir?

 

Ancak Songül Karlı konuk sunucu olarak yarışmaya katılmış durumda. Bu da yarışmanın asıl sunucusunun yakın zamanda belli olacağı anlamına geliyor.

Peki, Songül Karlı kimdir?

Gelinim Mutfakta Sunucusu Songül Karlı oldu. 18-22 Ekim 2021 haftasına Kanal D’nin efsane programını sunacak olan Songül Karlı, sadece 18 Ekim ile 22 Ekim haftasında sunan sunucu oldu.

Demet Akalın 14 ekim 2021 tarihinde programın yoğun çekimlerini ileri sürerek ve anlaşmasında 2 gün çekimleri üzerine anlaşmalarına rağmen çekimlerin üç gün uzadığını, konserler ile TV programların çekimleri aynı anda gitmediğini dile getirip Kanal D ‘nin sevilen programını sunuculuğunu bıraktı.

18 Ekim Pazartesi günü ile 22 Ekim Cuma haftasında yıldız yağmuru adı altında gelinim Mutfakta programını sunuculuğunu üstlenen Songül Karlı; 15 Eylül 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Türk Halk müziği sanatçısı ve aynı zamanda sunucudur.

“Derman Sendedir” isimli ilk albümünü 1991 yılında çıkartması ile profesyonel şarkıcı olarka kariyerine başlamıştır. Şu ana kadar 10 albüm çıkaran sanatçı belli bir süre albüm yapımını ara verip, sunuculuk ve kısa bir süre de oyunculuk yapmıştır.

Sunuculuk görevine ilk defa 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında Songül Karlı ile Cumartesi isimli programda başlamıştır. Son olarka ise 2016 yılında TV8 ekranlarında Songül Karlı ile Evlilik Yolunda isimli programı sunmuştur. Ancak KHK ile evlendirme programlarının yasaklanması ile Songül Karlı’nın programında kendiliğinden sonlanmıştır.

Songül Karlı’nın Sunduğu Programlar

Gelinim Mutfakta (2021- ) Kanal D

Songül Karlı İle Evlilik Yolunda (2016) TV8

Bugün Yıldız Benim (2015) Show TV

Songül Karlı ile Yeniden (2014) Kanaltürk

Su Gibi (2008) FOX

İki Gönül Bir Olunca (2008) FOX

Songül Karlı İle Cumartesi (2007) Kanal 7

Songül Karlı’nın Albümleri

Derman Sendedir (1991)

Böyle Olur mu (1992)

Oralıyam Ben (1993)

Dokunsalar Ağlayacağım (1994)

Dal Boylum (1994)

Yanık Bir Türkü (1995)

Omuz Omuza (1996)

Yalan (1998)

Bir Yana (2002)

Kaç Bahar (2004)

Hayat Bir Gün (2017)

SONGÜL KARLI’NMIN YER ALDIĞI DİZİLER

Paşa Baba Konağı (2000)

Reyting Hamdi (2002)

Türkü Filmi (2004)

Yasemince (2010)


 

Yorumlar