Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, eşi kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, eşi kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, eşi kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, yarışmaya ne zaman katıldı, instagram hesabı var mı?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, nerelidir, kim

Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, eşi kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, yarışmaya ne zaman katıldı, instagram hesabı var mı soruları Demet Akalın tarafından sunulmaya başlanan yarışmanın bu sezonki yarışmacısı için merakla soruluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yaren kaç yaşında, kimdir, instagram hesabı nedir? İşte Yaren Maden hakkında bilgiler: 

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda yarışan genç gelin dikkatleri üzerine çekiyor.

Yarışmanın en genç gelini olan Yaren'in yaşı merak ediliyor. 

Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda dikkat çeken isimlerden biri de Yaren Maden oldu. Yaren Maden ve kayınvalidesi Filiz Maden, Gelinim Mutfakta’ya Kocaeli’den katıldı.  21 yaşında olan Yaren Maden, ev hanımı ve yeni evli.

Yaren Maden ve kayınvalidesi Filiz Maden

 

Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda dikkat çeken isimlerden biri de Yaren Maden oldu.

Yaren Maden ve kayınvalidesi Filiz Maden, Gelinim Mutfakta’ya Kocaeli’den katıldı.

Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda dikkat çeken isimlerden biri de Yaren Maden oldu. Yaren Maden ve kayınvalidesi Filiz Maden, Gelinim Mutfakta’ya Kocaeli’den katıldı.  21 yaşında olan Yaren Maden, ev hanımı ve yeni evli.
Yaren Maden, yarışmanın en genç gelinidir.

 

2000 doğumlu olan Yaren Maden henüz 21 yaşındadır.

Genç gelin Yaren Maden, ev hanımı ve yeni evlidir.

Gelinim Mutfakta Yaren Maden, genç yaşına rağmen diğer deneyimli gelinlerle mücadelede başarılı bir performansı sergiliyor. 

Demet Akalın'ın sunumunu yaptığı yeni sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Yaren Maden 14 aylık evlidir.

Eşi ile birlikte sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. On binlerce takipçisi var. Özellikle Tiktok'taki profilinde yayınladığı videolar çok seviliyor.

Yaren'in kaynanası Filiz Kaya programa iddialı bir giriş yaptı. Afrodit lakabıyla programda yer alacak yarışmacı bir dershanede çalışıyor. Gezmeyi ve alışverişi çok seviyor. Hedefi altınları tek tek toplamak.

Yaren Maden'in instagram hesabı ise şöyle https://www.instagram.com/yaren.madenn/

ELENDİ

Yaren yarışmanın 26 Kasım 2021 Cuma günü düzenlenen son bölümünde haftanın en düşük puanını alarak elenen gelin oldu.


 

Yorumlar

Nihal karaoglu Yaren benim favorim sensin ama kayinvalide tiyo vermiyorsun sanirim yagnur verdigi tiyolar ve sansa kazaniyor yada baska seyler donuyor programda