Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz İnstagram hesabı

Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz İnstagram hesabı onu takip etmek isteyen seyirciler tarafından merak ediliyor; ancak pekçok kimse tarafından instagram hesabı tam olarak bilinmiyor. Çünkü aynı isimde çok sayıda Seda Yılmaz hesabı var.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz İnstagram hesabı

Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz İnstagram hesabı nedir adresi var mı soruları yarışmayı takip eden seyircilerin bazıları tarafından sıklıkla merak edilerek dile getirilen sorulardır. İnstagramda Seda Yılmaz adında çok sayıda hesap olması nedeniyle adresi kolaylıkla bulunamıyor. Sizler için adresini bularak buraya aldık.

Peki, Seda Yılmaz kimdir, nereden yarışmaya katılıyor, kaç yaşında, mesleği nedir? İşte detaylar: 

Gelinim Mutfakta yarışmasına 22 Mart 2021 Pazartesi günü katılan Seda Yılmaz, kaynanası Nagehan hanımla birlikte programa geldi.

Seda Yılmaz aslen Ankaralı ancak Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine gelin gitmiş.

Seda henüz bir yıllık evlidir. Harun bey ile evli olan Seda Yılmaz'ın 2 aylık bir de bebeği var. 

Seda Yılmaz; 2019 yılında evlenen Seda Ocak 2021 de bir kız bebek sahibi oldu. Henüz 2 aylık bebeği olan Seda 1 yıllık evlidir. Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde yaşıyor. Aslen Ankaralı olan Seda yarışmaya Çanakkale ilinden katıldı.

22 Mart ile 26 Mart tarihleri arasında yarışacak olan Hilal’in yerine programa katılan Seda Yılmaz'ın İnstagram adresi; @seda06ylmz'dir.

 

 

Yorumlar