Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği nedir, ne iş yapıyor, yarışmaya ne zaman katıldı, sosyal medya hesapları var mı? İşte Gelinim Mutfakta Büşra Nur hakkında bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir?

Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, mesleği nedir, ne zaman yarışmaya katıldı ve kaç puan alıyor, yarışmada durumu nasıl? İşte Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır hakkında merak edilen bilgiler: 

Kanal D'de Demet Akalın tarafından bu sezon sunumu yapılan Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta dikkat çeken yarışmacılarından biri de Büşra Nur gelin oldu. 

Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

Gelinim Mutfakta Büşra Nur, Gelinim Mutfakta yarışmasına 11 Ekim 2021 Pazartesi günü yeni dahil oldu. 

Tam adı Büşra Nur Özkarakaş'tır.

Büşra Nur yarışmaya kayınvalidesi Arzu Hanım ile birlikte katıldı. 

2000 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Büşra Nur gelin henüz 21 yaşındadır. 

6 aylık evli olan Büşra Nur gelinin mesleği ise finansçılıktır. 

Büşra Nur yarışmaya başladıktan sonra ilk ve ikinci gün en düşük puanları alan gelin oldu.

Yarışmada en çok Yaren ile rekabete girmeye çalışan Büşra Nur, birinden fazla puan almaması halinde bu hafta elenecek gelin olabilir. 

Yarışmanın dördüncü gününde daha fazla konuşmaya ve diğer gelinlerle daha fazla münakaşaya girmeye başlayan Büşra Nur'un bu performansını yemeklere de yansıtması halinde yarışmada kalma ihtimalinin doğabileceği umut ediliyor; ancak şu ana kadar aldığı puanlar onun yarışamad kalmasına yetmeyecek gibi duruyor. 

Büşra Nur'un bir diğer özelliği ise kayınvalidesi ile olan ilişkisi olmuştu. 

Yarışmanın en ilgniç ikililerinden olmayı başaran Büşra Nur gelin ile kayınvalidesi Arzu hanımın son derece düzeyli bir ilişkisi var. 

İkili, gelin-kayınvalide ilişkisinden ziyade daha ciddi ve düzeyli bir ilişki içinde olduklarını, öyle normal kayınvalide-gelinler gibi sık sık kavga edip barışmadıklarını söyleyerek dikkatleri üzerlerine çekmişti. 

Büşra Nur gelin yarışmanın dördüncü gününde Yaren ile sert bir polemiğe girdi. Polemiğin sonunda kimin kazandığı bilinmiyor; ancak yemeğe konsantre olan Yaren'in daha güzel yemek çıkarma ihtali daha yüksek gibi görünüyor. 

Büşra Nur yarışmanın dördüncü gününde ilk puanlamada Aslıhan'ın annesi Nuray hanımdan 5 tam puan alan tek gelin olarak herkesi şaşırttı.

Gelinim Mutfakta Büşra Nur instagram hesabı şöyle: ozkarakas.busranur


 

Yorumlar