Gelinim Mutfakta 10 Nisan 2020 puan durumu, yeni yarışmacılar kimler?

Gelinim Mutfakta 10 Nisan 2020 puan durumu, yeni yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta yeni bölüm kim kazandı, gelinim mutfakta birinci kim? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar kimler, 10 Nisan puan durumu ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 10 Nisan 2020 puan durumu

Gelinim Mutfakta 10 Nisan 2020 Cuma puan durumu ne oldu? Reyhan Hanım yarışmaya bu hafta da Neslihan ile katıldı, Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar kim, Gelinim Mutfakta izleyicisi tarafından merak edildi. Gelinim Mutfakta yeni haftaya yeni bölüm heyecanıyla başladı. Boş olan masaya yepyeni süpriz bir isim geldi. Daha önce yarışan efsane isimlerden olan yeni yarışmacılar merak ediliyor.  Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacıları kimler?  Gelinim Mutfakta 10 Nisan puanları ve merak ettiğiniz tüm diğer soruların cevabını sonhaberler sitesinde bulabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 10 Nisan puanlaması asıl oldu? Sevilen yarışma, Fatih Ürek'in sunumu ile ekranlardaki yerini aldı. Geçen hafta elenen yarışmacı Yağnur olmuştu. Yağnur'un yerine gelen yeni isim isi tanınan siimalardan Burçin oldu. Burçin ve kayın validesi Özden Yağnur gelinden boşalan yere geldiler. Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı ve Gelinim Mutfakta 9 Nisan puan durumu yazımızda.

İçindekiler:

Gelinim Mutfakta 10 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 9 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 8 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 7 Nisan Puan Durumu 

Gelinim Mutfakta 6 Nisan Puan Durumu 

Gelinim Mutfakta Fragmanı

Gelinim Mutfakta Canlı İzle

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Fatih Ürek Kimdir?

 

Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 10 Nisan 2020 Cuma kim kazandı, çeyrek altını kazanan kim oldu ?

GELİNİM MUTFAKTA 10 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 10 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? 

10 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

İşte 10 Nisan 2020 Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu:

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
4 1 5 1
Reyhan Hanım 3 1 5 3
Özden Hanım 1 3 3 5
Hüsniye Hanım 1 5 2 4
Toplam Puan  9 10 15 13

 

Gelinim mutfakta bu hafta bizleizkleri Burçin aldı. 500. bölümün yayınlanması sebebi ile elenen gelin olmadı. 

GELİNİM MUTFAKTA 9 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 9 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? 

8 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Reyhan yeğeni Neslihan ile birbirine girdi. Reyhan iki gün üst üste 1 alan Neslihan'a çıkıştı. Aynı hataları tekrar etme dedi. Kaynana Özden'in vereceği puanlar günün birincisini belirleyecek. İşte 9 Nisan 2020 Perşembe Gelinim Mutfakta Puan Durumu:

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
4 1 4 5
Reyhan Hanım 2 1 5 1
Özden Hanım 3 1 5 3
Hüsniye Hanım 4 1 5 1
Toplam Puan  13 4 19 10

 

Gelinim Mutfakta Günün birincisi Burçin oldu. Burçin 15 puan alarak çeyrek altını kazandı. Günün sonuncusu ise Neslihan oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 8 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 8 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? 

8 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Reyhan yeğeni Neslihan ile birbirine girdi. Reyhan iki gün üst üste 1 alan Neslihan'a çıkıştı. Aynı hataları tekrar etme dedi. Kaynana Özden'in vereceği puanlar günün birincisini belirleyecek. İşte 8 Nisan 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan Durumu:

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
4 1 3 5
Reyhan Hanım 3 4 5 1
Özden Hanım 2 5 1 2
Hüsniye Hanım 1 5 1 4
Toplam Puan  10 15 10 12

 

Günün birincisi olup çeyrek altını alan gelin 15 puanla Neslihan oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 7 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 7 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? 

7 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Bu hafta yeni katılan kayın valide ve gelin belli oldu. Efsane yarışmacılardan Özden Kaynana ve Burçin gelin yarışmaya yeni dahil oldu. 

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
2 1 5 2
Reyhan Hanım 1 5 1 1
Özden Hanım 2 1 5 2
Hüsniye Hanım 1 1 2 5
Toplam Puan  6 8 13 10

 

Günün birincisi Burçin oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 6 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 6 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Bugün gelinler yine lezzetli bir tarif ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? 

Gelinim Mutfakta canlı izleyenler bugünün puan durumunu merak ediyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

  Yağnur Neslihan Burçin Hatice
Nilgün
Hanım
5 1 1 4
Reyhan Hanım 3 1 2 5
Özden Hanım 2 1 4 5
Hüsniye Hanım 3 1 1 5
Toplam Puan  13 4 8 19

 

Günün birincisi 19 puanla Hatice oldu. Hatice bugün çeyrek altını kazandı.

Gelinim Mutfakta Ezgi Neden Yok 

GELİNİM MUTFAKTA FRAGMANI  

 

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in muhteşem sunumu ile ekranlardaki yerini aldı. Gelinim Mutfakta 7 Nisan CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu

FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Kaynak: Kanal D, Sonhaberler

Yorumlar