15 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu puan durumu?

Gelinim Mutfakta 15 Ekim Perşembe günü düzenlenen haftanın dördüncü gün etabında gelinler yine kıyasıya mücadele etti. İşte sonuçlar:

Google Haberlere Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışması yeni sezonda Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla devam ediyor. Yarışmanın yeni haftanın dördüncü günkü etabında yarışan isimler bir kez daha hünerlerini ortaya koyuyor. Hafta finaline bir gün kala gelinler arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Ekim Perşembe puan durumu çeyrek altını kim kazandı?

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta'yı bu sezon Onur Büyüktopçu sunuyor.

Gelinim Mutfakta 15 Ekim Perşembe günü 554. Bölümü ile ekranlara geliyor.

Yarışmada bu hafta Havva hanım ile gelini Nurcan hanım, Gülcan hanım ile gelini İlayda hanım, Nurten hanım ile gelini Aysun hanım ve Yasemin hanım ile gelini Zeynep hanım yarışıyor.

Yarışmanın bugünkü etabında yine dört gelin ter dökecek. Çarşamba yani dün Aysun'un kazandığı çeyrek altını Salı yani bir önceki gün de Nurcan kazanmıştı. Pazartesi günü ise İlayda çeyrek altını kazanmıştı.

Yani haftalık çeyrek altın sıralaması şöyle: Pazartesi İlayda, Salı Nurcan, Çarşamba Aysun Peki, bugün kim kazandı? 

Yarışmanın bugünkü etabında kazanan isim bir kez daha Aysun gelin oldu. Yani 15 Ekim Gelinim Mutfakta birinci olarak çeyrek altını kazanan gelin bir kez daha Aysun oldu. Aysun üçüncü çeyreğini almış oldu.

Gelinim Mutfakta 553. Bölüm Full İzle

GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA?

Gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı sevilen televizyon programı hafta içi hergün saat 12.15 de yayınlanıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı programda gün sonunda kazanan gelin adayı çeyreği alıyor. Hafta sonunda ise hafta içi alınan puanlar toplanarak finalist belirleniyor ve talihli gelin tam 5 bileziğin sahibi oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU FORMU

Kanal D ekranlarında haftaiçi hergün yayınlanan program Gelinim Mutfakta'ya başvurmak için kanalın sitesindeki ilgili formun doldurulması gerekiyor.

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Resim ekleme bölümünden resminizi yükleyerek ve Kanal D'nin Gelinim Mutfakta sayfasında sorulan sorulara doğru cevap vererek başvurma işlemini gerçekleştirilebilirsiniz. Ajanslardan gelen kişilerin değil tamamen içimizden kişilerin yarıştığı program reyting rekorları kırıyor.

Yorumlar

gül Gülcan sen çok düşmüşsün yüksel seni destekliyorum ve seviyorum