Gecenin Ucunda hangi kitap, yazarı kim, hikayesi gerçek mi?

Gecenin Ucunda hangi kitaptan uyarlandı, yazarı kim, kimin kitabı, gerçek hikayeden mi esinlenerek yazıldı yoksa yazarın tamamen kendi hayal dünyasından yola çıkarak yazdığı bir eser midir?

Google Haberlere Abone ol
Gecenin Ucunda hangi kitap, yazarı kim?

"Gecenin Ucunda" hangi kitap, kitabın yazarı kimdir, gerçek bir hikaye mi, yazarı kim, kimin kitabı, gerçek hikayeden mi esinlenerek yazıldı yoksa yazarın tamamen kendi hayal dünyasından yola çıkarak yazdığı bir eser midir?

Star TV'de Çarşamba günü itibariyle yeni bölümüyle ekrana gelen "Gecenin Ucunda" isimli dizinin konusu dikkat çekiyor. Konunun gerçek bir hayat hikayesinden mi yoksa tamamen hayal ürünü mü olduğu merak ediliyor. 

Başrollerinde evli bir çift olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Doğulu'nun oynadığı dizinin uyarlandığı eserin kimin olduğu da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 

Gecenin Ucunda yazarı kim, kimin kitabı, gerçek hikayeden mi esinlenerek yazıldı yoksa yazarın tamamen kendi hayal dünyasından yola çıkarak yazdığı bir eser midir?
Gecenin Ucunda yazarı kim, kimin kitabı, gerçek hikayeden mi esinlenerek yazıldı yoksa yazarın tamamen kendi hayal dünyasından yola çıkarak yazdığı bir eser midir?

 

"Gecenin Ucunda" dizisi aynı isimli bir romandan esinlenerek çekildi. Romanın ise gerçek bir hayat hikayesinden esinlendiği belirtiliyor. Konusu normal günlük hayatta sıkça rastlanabilecek bir hayat hikayesinden kaynaklanıyor. 

Peride Celal’in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

Psikoloji mezunu olan ve insan kaynakları departmanında çalışan Macide, Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede.

Bir süre sonra daralıyor Macide, hayatını değiştirme kararı alıyor ve burada başlıyor hikaye. İstanbul düşüyor aklına ve üstüne yolda karşılaştığı falcı aklını karıştırıyor.

Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Trende karşısına çıkan Ahmet Işık, falcının gördüğü "hayatındaki ışık" olacak belki de Macide'nin. Bu sebepten dikenlerini kendine saklamaya karar veriyor.

GECENİN UCUNDA OYUNCULARI KİM?

Gecenin Ucunda oyuncuları arasında Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

GECENİN UCUNDA OYUNCU-KADRO EŞLEŞMESİ

Gecenin Ucunda dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

İşte oyuncu-karakter eşleşmesi:

Neslihan Atagül - Macide

Kadir Doğulu - Kazım

Sarp Levendoğlu - Ahmet

Zuhal Olcay- Berrin

Tuğba Ünsal - Nermin

Özge Özder- Sara

Bertan Asllani - Cihangir

Kaan Taşaner - Mert


 

Yorumlar