Gece makyajının incelikleri

Gece makyajının incelikleri , gece makyajı nasıl yapılır , gece makyajı renkleri , gece makyajı nasıl olmalıdır

Google Haberlere Abone ol
Gece makyajının incelikleri
 Gece makyajının incelikleri

 

Tüm kadınlar gece makyajının kusursuz ve güzel olmasını istiyor.

Makyaj uzmanları, evden dışarı çıkmadan da kolaylıkla uygulanabilecek ve görenlerin hayran kalacağı makyaj önerileri;

 

Pürüzsüz görünümlü bir cilt için

İlk olarak cildinizin temiz olduğundan emin olun. Cildinizin pürüzsüz olmasını istiyorsanız, cilt renginize uygun renkte fondöten kullanın. Tonal kremi fırça veya lateks süngerin yardımıyla uygulayın. Fondöten sürdükten sonra makyajınızı sabitlemek ve parlamayı önlemek için kremin rengine uygun bir pudra uygulayın.

Çekici göz makyajı için

Çikolata kahvesi, koyu gri ve mor, gece makyajı için mükemmel renklerdir. Doğal görünmesi için mutlaka, üzerinde göz kalemi kullanın. Gözlerinizi daha geniş ve çekici göstermek için, göz kapağınızın üzerine çekeceğiniz kalemi, sona doğru biraz daha aşağıya uzatın.

Daha çok etkileyici olmak için, kirpikleri uzun gösteren maskara kullanın ve uygularken yavaş hareketlerle yukarıya doğru uygulayın. Üst kirpiklerinize siyah rimel çekseniz bile, alt kirpiklerinize kahverengi rimel kullanın. Asla renkleri karıştırmayı unutmayın!

Son adım, parlak ve dolgun dudaklar

İlk olarak yüzünüze uygun boya rengi seçmelisiniz. Ten rengi, göz ve diş rengi bile ruj seçiminde dikkate almanız gereken detaylardır. Sarı tondaki deri renkli bayanlar, turuncu renklerden kaçınmalı, pembe tonları tercih etmelidirler. Eğer dudaklarınız nazikse, daha açık tonlar tercih etmelisiniz.

Kalın dudaklar, koyu renklerle daha güzel görünecek. Dudak kaleminizi ve dudak boyanızı olabildiğince yakın tonlarda seçmeye özen gösterin. Dudak kaleminizle tüm dudağı doldurmaya çalışın, böylece peçeteye veya bardağa çıkan dudak boyanızın sonunda, dudak kaleminiz hala kalıcı olacaktır.

Yorumlar