Gazişehir Gaziantep'in olağanüstü genel kurulu yapıldı

- Kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu: - "Hedefimizden asla kopmadık ve bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırma amacı içerisindeyiz"

Google Haberlere Abone ol
Gazişehir Gaziantep'in olağanüstü genel kurulu yapıldı


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'te olağanüstü genel kurul yapıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula, Gazişehir Gaziantep Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel kurulda yeni yönetim kurulu açıklandı ve yönetimin geçmiş dönem faaliyetleri oy birliğiyle ibra edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Konukoğlu, şampiyonluğu elde edebilmek çalıştıklarını belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren her konuda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Hedefimizden asla kopmadık ve bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırma amacı içerisindeyiz. Bu sezon yenilenmiş bir ekiple yola çıkıyoruz. Teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak'a, teknik heyetimize, futbolcu ve personellerimize de yeni sezonda başarılar diliyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da desteğiyle bu sezon Allah bize şampiyonluk sevinci yaşamayı nasip eder. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Adil Sani Konukoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, Mustafa Topçuoğlu, Haluk Kalyoncu, Mahmut Murat Güneri, Settar Konukoğlu, Adnan Ünverdi, Tuncay Yıldırım, Mehmet Akıncı, Ahmet Fikret Kileci, Ömer Küsbeoğlu, Gökhan Çeliktürk, Alpaslan Özgüçlü, Aydın Erbay, Ayşen Ahi, Cevdet Akınal, Erhan Özmen, Fahrettin Kaplan, Filiz Evran, Hülya Akkaya, Hakan Aslansoy, Halit Acar, Hanifi Şireci, Cihan Koçer, Mehmet Ali Şimşek, Mesut Çakmak, Müslüm Özmen, Ömer Şahin, Sedat Özdinç, Selami Memiş ve Yusuf Ziya Demsoy'dan oluştu.


Yorumlar