Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu, öldü mü?

Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu, öldü mü, babası tarafından insafsızca darp edilen minik bebeğin sağlık durumu nasıl, yaşıyor mu, şu anda nerede? Türkiye'nin konuştuğu minik bebek hakkında son dakika gelişmeleri haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu, öldü mü?

Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu, babası tarafından darp edilen bebek öldü mü, sağ mı, sağlık durumu nasıl? 

Babası tarafından vicdansızca darp edilen bebeğin son durum nasıl?

Türkiye son günlerde birbirinden dehşet verici vakalarla karşı karşıya kalmış durumda. 

Önce Mersin'deki Müslüme Yağal vakası; ardından bebeğini böcek zehiriyle öldürmek isteyen baba vakası, sonrasında da bebeğini darp eden vicdansız baba vakası...

Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu
Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu

 

Gaziantep’te dövülen bebeğin sağlık durumu, şok görüntülerin ortaya çıkmasının ardından pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gaziantep’te iki aylık Cihan bebek, babası Yunus Göç’ün şiddetine maruz kalmıştı. Cep telefonu ile çekilen şiddet görüntülerinin medyada yayılmasının ardından milyonlarca kişi olaya tepki göstermiş, bebeğin babası göz altına alınmıştı…

2 aylıkken şiddete maruz kalan Cihan Bebeğin babası Yunus Göç, emniyette verdiği ifadesinde “Pişmanım” demişti. İzleyenleri şoke eden kamera kayıtlarında baba Yunus Göç, ağlayan bebeğinin kafasına defalarca vurmuştu. Kan donduran bu görüntülerin ardından Türkiye ayağa kalktı ve binlerce kişi yetkililere seslendi. Emniyet güçleri de bu olaya tabii ki kayıtsız kalmadı. Şimdi ise pek çok kişi “Gaziantep’te dövülen bebeğin sağlık durumu nasıl, yaşıyor mu?” “Bebeğin babası Yunus Göç hapiste mi?” araştırması yapıyor…

Gaziantep, Kahvelipınar Mahallesinde yaşayan Yunus Göç, 2 aylık olduğu belirtilen Cihan ismindeki erkek bebeği acımasızca dövdü. Vicdansız babanın bebeğin kafasına vurduğu anlar ise odada bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Vicdanlarda derin yaralar açan görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından da polis ekipleri baba Yunus Göç’ü gözaltına aldı.

Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu
Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu

 

Olayın hem medyaya hem de güvenlik güçlerine yansımasının ardından kamera görüntülerini çeken kişinin bebeğin annesi Semra Göç olduğu ortaya çıktı. Kocasının en ağır cezaya çarptırılmasını istediğini ifade eden Semra Göç, 'Beni mutfağa çay ve yemek yapmaya gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyordu. O dövdüğü esnada kapı deliğinden bakmak istedim. Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Birden çok kötü oldum, geri çekildim. Nefes alamadım. Nefesim kesildi.' ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te, babası tarafından dövülen 2 aylık Cihan bebeğin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Cihan bebeğin, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti ve "Gece saatlerinde Gaziantep Üniversite Hastanesi Tıp Fakültesi’nden direkt olarak hastamız hastanemize getirildi. Üniversite hastanesine de hastamız kafa travması olarak getirilmiş. Bebeğin babası tarafından darp edildiğini öğrendik.

Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu
Bebek öldü mü, Gaziantep'teki bebek yaşıyor mu

 

Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Burada ilk tetkiklerin ardından biz de muayenemize başladık. Daha sonra çektiğimiz beyin tomografilerinde de beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte" dedi.

BEBEĞİN BABASINA NE OLDU?

Gaziantep'te, bebeğini dövdüğü için gözaltına alınan Yunus Göç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana gelen Cihan bebeğin darp edilmesine ilişkin soruşturmada baba Yunus Göç'ün gözaltına alındığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır."

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep'te, babası tarafından şiddete maruz kaldıktan sonra ağır yaralanan 2 aylık bebeğin Gaziantep Özel ANKA Hastanesindeki tedavisi sürerken, sosyal medyada yayılan bebeğin öldüğü ile ilgili paylaşımlara hastaneden cevap geldi.

Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Bebeğin, durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Cengiz Bayram, "Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya organlarında şiddete uğrayan bebeğin öldüğüne dair haberler yayınlanmıştır. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

SON BİR AYDA CİĞERİMİZİ YAKAN HABERLER:

Türkiye'de son bir ay içinde gerçekleşen bebek ölümleri veya cinayet teşebbüsleri:

1 - Müslüme Yağal şüpheli şekilde öldü, altından aile faciası çıktı.

2 - Yalova'da bir baba istemediği 13 günlük bebeği öldürmeye kalkıştı.

3 - Gaziantep'te 3 aylık bebek babasınca darp edildi

4 - Antalya'da 3 aylık Elifada bebek annesinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

5 - Yozgat'ta bir anne 1 aylık bebeğini sobada yakarak öldürdü

6 - Bayburt'ta 3 aylık bebek yatağında ölü bulundu, annesi babasının öldürdüğünü ileri sürdü.


 

Yorumlar