Gaziantep'te bin 720 polisle dev operasyon

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen evlere polis ekipleri tarafından sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyon havadan helikopter ve dronelarla desteklendi.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'te bin 720 polisle dev operasyon

Gaziantep Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziantep'in Vatan, Akdere, Beybahce ve Fırat mahallelerinde daha önceden belirlenen adreslere uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Evlerde arama yapıldığı belirtilirken operasyonun uzacağı öğrenildi.

BİN 720 POLİS

Uyuşturucu tacirlerine yönelik başlatılan operasyona bin 720 polis katıldı.

Operasyonlarda belirlenen adreslerin bulunduğu cadde ve sokaklar eş zamanlı olarak polis ekipleri tarafından ablukaya alındı. Cadde ve sokak girişleri polis ekiplerine ait zırhlı araçlar ve özel harekat polisleri tarafından tutulurken, mahalle ve cadde içerisinde de geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Operasyona hazırlanan polis ekipleri daha önceden belirlenen adreslerin kapıları koç başı ile açarak arama yaptı.

24 SAAT SÜRECEK

Polis ekipleri belirlenen adreslerde operasyon sürdürürken polis helikopteri sürekli uçuş yaparak yerdeki hareketliliği gözlemlendi. Dedektör köpek ’Unix’in de kullanıldığı operasyon kapsamındaki bazı evlerin kapılarının dışa açılır şekilde tasarlandığı, çok sayıda sürgü konulduğu ve evlerin güvenlik kamerasıyla kontrol edildiği görüldü.

Uyuşturucu madde satıldığına dair ipuçlarına ulaşılan bazı adreslerdeki şüpheliler gözaltına alınırken, ekiplerin operasyonu 24 saat sürdüreceği bildirildi.

DRONE VE HELİKOPTERLER KULLANILDI

Öte yandan operasyonda polis helikopteri ile özel harekat ekipleri ve dronelar kullanıldı.

Yorumlar