Gaziantep son dakika silahlı saldırı: CHP'li Meclis Üyesi Atar gözaltında

Gaziantep'te AK Parti ile CHP üyeleri arasında yaşanan kavgada CHP'li bir kişi silahını çekerek ateş etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'lilerden AK Partililere silahlı saldırı

Gaziantep son dakika CHP'lilerden AK Partililere silahlı saldırı haberi... Gaziantep'te AK Parti'nin seçim standına CHP'li bir grup tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Seçim çalışmaları sırasında çıkan kavgada CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Atar, tabancayla bir el ateş etti. Kavgada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

14 Mayıs'a Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine günler kala provokatif eylemler gündeme geliyor. Gaziantep'te bir alışveriş merkezi önünde seçim çalışmaları yürüten AK Parti'li ve CHP'li gruplar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. Bu sırada bölgede bulunan CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Atar, tabancayla havaya bir el ateş etti.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Kavgada darp sonucu yaralanan iki kişi hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri, Ersin Atar'ı gözaltına aldı.

Ersin Atar'ın silah doğrulttuğu anlar kameralara böyle yansıdı.

AK Parti Gençlik Kolları üyelerine silahla saldıran, CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Atar'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fotoğrafları çıktı.

Yorumlar