Gaziantep prtokolü bayramlaşma töreninde

Gaziantep protokolü kurban bayramı dolayısıyla kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.İlk olarak Gaziantep Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ve...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep prtokolü bayramlaşma töreninde

Gaziantep protokolü kurban bayramı dolayısıyla kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Gaziantep Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ve diğer idari amirler huzurevi sakinlerinin duasını aldı. Bayramlaşma programı Polis evinde düzenlenen bayramlaşma töreniyle devam etti. Beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Polis evine giden Vali Yerlikaya burada görev yapan Emniyet Teşkilatı Mensuplarıyla bir araya gelerek, onların da bayramlarını kutladı. Daha sonra beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Vali Yerlikaya, vatani görevini yapan askerler ve jandarma personeliyle bayramlaştı. Protokol üyerleri daha sonra Gaziantep Asri Mezarlığında bulunan şehitliğe giderek kuranı kerim ve dua programına katıldı. Yakınlarını ziyarete gelen ailelerle bayramlaşan protokol üyeleri onlara karanfil verdi.

Bayramlaşma törenine Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, diğer idari amirler ve şehit yakınları da katıldı.

Yorumlar