Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak?

Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak? Süper Lig'in ikinci devresinin ikinci haftasında oynanacak maçlar Salı günü itibariyle başladı. Ancak bazı maçlar çeşitli nedenlerden dolayı ertelendi

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı?

Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak, Gaizantep FK ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor arasında Süper Lig'in ikinci devresinin ikinci haftası kapsamında oynanması beklenen maç maalesef oynanamadan yarıda kaldı. Peki, Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak?

Antep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak
Antep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak

 

Spor Toto Süper Lig'in 22’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, maçın ikinci yarısı başlamadan yoğun kar yağışı nedeniyle mücadele yarına erteledi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşması, hava şartlarının müsait olması durumunda bugün 17.00'de kaldığı yerden devam edecek.

Öte yandan maçın hakemi Ümit Öztürk'e ertelemeden dolayı itirazlarda bulunan Yeni Malatyaspor'un hocası Marius Sumudica, kırmızı kart gördü.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Gaziantep Futbol Kulübü maçının devre arasında kırmızı kart gören Teknik Direktörleri Sumidica'ya haksız bir kart gösterildiğini iddia etti.

Çelikel, ilk devresinin ardından yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın devre arasında hocaları Sumidica'ya kırmızı kart gösterilmesine tepki gösterdi.

Çelikel, "Teknik Direktörümüz Marius Sumudica, maçın ertelenmesi kararının ardından orta hakeme, “Sahayı neden temizletip, oynatmıyorsunuz?” demiş sonrasında anlamsız ve sebepsiz bir şekilde kırmızı kart ile cezalandırılmıştır. Her maç her hafta olduğu gibi bu maçta da aleyhimize basit bir karar verilmiştir. İzahı yapılamayacak kararların verilmesini artık anlamlandıramıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak?
Süper Lig 26. Hafta Puan Tablosu

 


 

Yorumlar