Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı kapalı mı?

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı sorusu pazar günü ziyarette bulunmak isteyenler tarafından soruluyor. Gaziantep hayvanat bahçesi giriş bilet fiyatı da yine merak edilen bir diğer konu.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı kapalı mı?

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı yoksa kapalı mı sorusu hafta sonunu burayı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar tarafından soruluyor. Peki, açık mı kapalı mı, Gaziantep hayvanat bahçesi giriş bilet fiyatı ne kadar? İşte detaylı bilgiler: 

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı? Giriş bilet fiyatı ne kadar?

Öncelikle Gaziantep Hayvanat Bahçesi hakkında biraz bilgi verelim isterseniz.

Gaziantpe hayvanat bahçesi 1000 dönümlük alana kurulmuş Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi olma özelliği taşıyor.

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı? Giriş bilet fiyatı ne kadar?

Gaziantep'in dışında burç ormanları içerisinde yer alır

Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 90 türden 3 bin 720 hayvan barındıran bir kuş kafesi, 74 türden 2950 hayvana ev sahipliği yapan bir akvaryumu, 10 türden 64 hayvanı barındıran bir maymun evi, timsah ve yılanlardan oluşan bir sürüngen evi ve diğer hayvanlar için ayrılmış özel bölümleri bünyesinde barındırır.

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı? Giriş bilet fiyatı ne kadar?

Hafta sonları, özel günlerde, bayramlarda ve resmi tatillerde de Gaziantep Hayvanat Bahçesini ziyaret edebilirsiniz.

Hayvanat bahçesi şimdilerde de açık ve ziyarete gelenleri ağırlıyor; ancak sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu hafta sonları kapalıdır.

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı? Giriş bilet fiyatı ne kadar?

Gaziantep Hayvanat Bahçesi her gün 09:00'da ziyarete açılıyor.

Genel olarak ziyaret saatleri kış aylarında sabah 08.00 akşam 17.00; yaz aylarında ise sabah 9.00 ile 19.00 arasıdır.

Gaziantep hayvanat bahçesi açık mı? Giriş bilet fiyatı ne kadar?

Gaziantep hayvanat bahçesi bilet fiyatları ise öğrenciler için 6 TL, siviller için ise 12 TL'dir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Hayvanat bahçesini ziyaret edenlerin yaptıkları yorumlar size bahçe hakkına bilgi verecektir. İşte o yorumlardan bazıları: 

Yürüyüş için güzel bir alan... dünya geneli bir dereceye sahip denince insan beklentisini fazla yükseltiyor.ama sadece yüzölçümü olarak büyük düşünülmus.cogu hayvan barınakları boş.cogunu bazen hiç gorme şansınız olmuyor.yasli vs birininin yürüyerek bu alanı gezmesi ise zor.ozellikle yaz mevsiminde gitmenizi öneririm havalar soğuyunca çoğu hayvanı kaldırıyorlar.icerde papağan Haşmet ile mutlaka ücretli fotoğraf cektirmenizi öneririm.inanilmaz güzel fotoğraf alıyorsunuz.safari için para odediginize değmez çünkü sadece ceylan geyik deve gibi hayvanlarin yakınından araçla geçmiş oluyorsunuz.turkiyede çok fazla hayvanat bahçesi görmüş biri olarak vauuuv olmadim öyle diyeyim:)

 

Gitmeden önce çok umudum vardı.dunyanin 4. Büyüğü v.s. Ama gidince çok da ilginç gelmedi sıradan bir hayvanat bahçesi.Birkac şehirde gördük gezdik genelde birbirine benziyor.Tv lerde gördüğümüz gibi ilginç hayvanat bahçeleri herhalde bizde yok.Hayvanlar da belli stresli,mutsuz.onlarin doğal yaşam alanlarını tasarlamak lazım.yoksa etrafına demir parmaklik örüp içine hayvanları koyunca iyi olmuyor. hayvanat bahçesi girişinde piknik alanı var onun için 5 TL alıyorlar. İçeride de yetişkin 10 , öğrenci 5 TL giriş ücreti. Burada bizim görmediğimiz ekstra fil ve zürafa var.kelebek bahçesi var ama içinde kelebek yok. Yeni yapılmış. Fok gösteri merkezi kapalıydı. Girişte bir minibüs ile ücretsiz gezinti yapılabiliyor. Bir de safari için bir otobüs var ,hayvanların olduğu yerden ,içeriden geçiyor ama şoförü yoktu hastaneye gitmişti yerine bakan da olmayınca binemedik. Yine de çocuklarla zaman geçirmek için gidilebilir.

 

 

Yorumlar