Gazeteler gazete oku gazetelerin bugünkü manşetleri 13 Ekim Salı

Gazeteler gazete oku gazetelerin bugünkü manşetleri; Gazetelerin 13 Ekim Salı günü çıkan manşetlerinde hangi haberler var, hangi gazete hangi konuyu öne çıkardı. Sözcü, Yeni Şafak, Cumhuriyet ve Karar gazetelerinin manşetlerinde hangi haberler vardı? İşte günün gazete manşetleri

Google Haberlere Abone ol
Gazetelerin bugünkü manşetleri

Gazeteler gazete oku gazetelerin bugünkü manşetleri, 13 Ekim Salı günü yayınlanan gazetelerin manşetlerinde hangi konular öne çıktı, hangi gazete hangi konuyu manşetine taşıdı? Gazetelerin bugünkü manşetlerinde neler vardı? Sözcü gazetesi manşetinde ne vardı? Yeni Şafak hangi manşetle çıktı? Türkiye'de 13 Ekim 2020 Salı günü yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberler ve başlıklar belli oldu. Akşam, Sözcü, Star, Karar, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin bugünkü manşetlerinde neler var? İşte detaylar:

Yeni Şafak gazetesi bugünkü manşetinde, "Ateşkes değil silah molası" başlığını atarak ateşkesin Ermenistan ordusu için can suyu olduğunu yazdı. Tank ve topları tahrip olan Ermenistan'ın ateşkesi fırsat bilip ordusunu yeniden tahkim ettiğini yazdı.

Türkiye gazetesi ise, "Düşman Kapıda" manşetini atarak KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan cesaret alan Rumlar'ın Maraş'ın kapısına dayandığını yazdı.

BUGÜNKÜ MANŞETLERİN TÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Akşam gazetesi 12 Ekim Pazartesi günkü manşetinde, "Katil ateşi kesmedi" manşetiyle çıkarak Ermenistan'ın ateşkese uyamdığına yer verdi.

Sözcü gazetesi bugünkü manşetinde "Vatandaşın yüzde 40'ı faturasını ödeyemiyor" başlığını atarak CHP için yapılan anketin ekonomideki kötü gidişi ortaya koyduğunu yazdı. Gazete, en büyük derdin "pahalılık ve geçim" olduğunu yazdı.

Gazete manşetleri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Akşam gazetesi 9 Ekim Cuma günkü manşetini Kapalı Maraş'ın yeniden açılmasına ayırdı. Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "KKTC'yi yok sayan hiçbir formülü kabul etmeyiz" ifadelerini de öne çıkardı.

Sözcü gazetesi 9 Ekim Cuma günkü manşeti ise "TÜİK nereden alışveriş yapıyorsa adres versin biz de oradan alalım" şeklinde oldu. Gazete "Yıllık enflasyonu yüzde 11 diye açıklayan TÜİK'in üün fiyatlarını nereden aldığı merak konusu oldu... Çünkü çarşı pazardaki enflasyon yüzde 30'lara dayanıyor" şeklinde yazdı.

 

Yorumlar