Garez filmi yaş sınırı, konusu, oyuncuları

Garez filmi yaş sınırı, konusu, oyuncuları, bu hafta vizyona giren filmler arasında yer alan Garez filmi ile ilgili bilgileri merak edenler tarafından sorgulanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Garez filmi yaş sınırı, konusu, oyuncuları

Garez filmi yaş sınırı, konusu, oyuncuları, son zamanlarda sorgulananlar arasında yer alıyor. Nicolas Pesce'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Garez", gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

GAREZ FİLMİ OYUNCULARI

İntikam hırsıyla dolu bir ruhun mesken tuttuğu eve bir şekilde yolu düşen herkesin maruz kaldığı dehşeti anlatan filmde eve giren kişi o evde yaşayan şeyden bir daha kurtulamıyor. Evin satışını gerçekleştirmek için eve giden biri burada yaşadıklarını bir dedektife anlatıyor. Daha sonra olaylar başlıyor. Kokru filmlerini izlemeyi sevenler için iyi bir seçenek olacak Garez'in başrollerinde Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Demian Bichir, Tara Westwood, Betty Gilpin ve Jacki Weaver gibi isimler yer alıyor. 

GAREZ FİLMİ KONUSU

Bir ruhun musallat olduğu eve giren insanların başlarına gelen olayları konu alan Garez filminde, dul bir anne genç bir dedektif ile birlikte mahallesinde bulunan evde yaşanan bir cinayeti araştırmaya başlar. Banliyöde bulunan evin genç annesi, tüm ailesini evin içinde katletmiştir. Olayı incelemekle görevlendirilen bir dedektif ve kadın, araştırmalarını ilerlettikçe evin, içinde yaşayanları ölüme mahkum eden bir hayalet tarafından lanetlendiğini keşfeder. Mahallesindeki laneti öğrenen bekar anne, kendisini ve oğlunu lanetli evdeki şeytani ruhlardan kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

GAREZ FİLMİ YAŞ SINIRI

21 Şubat tarihinde vizyona giren Garez filmi korku, şiddet ve olumsuz örnekler içerdiği için yaş sınırı 16 olarak belirlenmiş.

Yorumlar