Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlanıyor

- Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu, İzmir, Denizli, Aydın ve Manisa'da coşkuyla kutlandı

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlanıyor


İZMİR / DENİZLİ / AYDIN / MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluğu İzmir, Denizli, Aydın ve Manisa'da coşkuyla kutlandı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenmesinin ardından şampiyonluk kutlaması için, İzmir Alsancak ve Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Kent merkezindeki caddelerde ve sokaklarda araçlarıyla konvoy oluşturup sevinç gösterisinde bulunan Galatasaraylı taraftarlar, meşale yakıp şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bazı taraftarlar ise şampiyonluğu davul zurna eşliğinde kutladı.

Kutlamalardan dolayı Alsancak ve Kordon'da ulaşım durma noktasına gelirken trafik polisleri de yolu trafiğe açmak için yoğun çaba gösterdi.


- Denizli


Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu Denizli Pamukkale Üniversitesi Kampüs Kavşağı ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'nda toplanarak kutladı.

Ellerindeki meşaleleri yakarak kutlama yapan taraftarlar davul ve zurna eşliğinde halay çekti.

Takımlarının elde ettiği başarıyı araçlarla konvoy yaparak kutlayan bazı taraftarlar da sarı-kırmızılı bayrakları sallayarak şehir turu attı.


- Aydın


Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlaması Aydın'da da coşkuyla kutlandı.

Adnan Menderes Bulvarı Abide Kavşağı önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, slogan atarak Yeni Dörtyol'a, buradan da Atatürk Kent Meydanı'na kadar yürüdü.

Ellerinde meşalelerle yürüyüş yapan taraftarlar, Galatasaray bayrağı taşıdı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kent merkezinde taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Taraftarların yolda yürümesi üzerine bulvarın giriş ve çıkışları trafiğe kapatıldı.


- Manisa


Manisa merkez ve ilçelerinde Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyerek şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Ellerindeki meşaleleri yakarak kutlama yapan taraftarlar, davul ve zurna eşliğinde halay çekti.

Takımlarının elde ettiği başarıyı araçlarla konvoy yaparak kutlayan bazı taraftarlar da sarı-kırmızılı bayrakları sallayarak şehir turu attı.


Yorumlar