Galatasaray'da Arda Turan sesleri dinmiyor

Fatih Terim'in elini öpmesinin ardından yuvasına geri dönme sinyali yaktığı belirtilen Arda Turan, sessizliğini korurken Galatasaray'da tartışmalar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Arda Turan sesleri dinmiyor

Galatasaray'da Arda Turan'ın geri dönmesini isteyenler giderek artıyor. Bu durum Arda Turan'ın yuvaya dönmesine kesin gözle bakılmasına neden oldu. Türk Telekom Stadı’ndaki Başakşehir maçından önce Arda Turan, Fatih Terim’in elini öpmüş ve geri dönüş fitilini ateşlemişti. Tecrübeli futbolcunun 31 Ocak’a kadar Galatasaray,'a dönebileceği iddia edildi.

Konuyla ilgili Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Mustafa Cengiz, “Gündemimizde yok, olmayacak da. Biz oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız” dese de, teknik direktör Fatih Terim’in Arda Turan hakkında sözleri ve kararlığı hâlâ akıllarda. 

Arda Turan'ın elini öpmesinin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, “Arda önemli bir oyuncu. Galatasaray için önemli bir figürdü. Nasıl olur bilmiyorum. Ancak Arda, futbolu Galatasaray’da mı bırakmalı? derseniz, oyum evet olur. Arda Turan iyi bir Galatasaraylı” demişti. Terim, Mustafa Cengiz'in açıklamalarına rağmen yine de Arda Turan'ın dönüşü için açılan kapıyı kapatmamış, “Başkanımız öyle takdir etmiş ama ben o cümleyi kurmam. Sonuçta Galatasaray’a hizmet etmiş bir oyuncu. Zaman her şeyin ilacıdır” demişti.

Yorumlar