Galatasaray'da seçim zorunluluğu ortadan kalktı

Galatasaray yönetiminin kulübün genel kurulunda alınan ibrasızlık kararına tedbir konulması için 27. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı tedbir talebi kabul edildi. Buna göre, Mustafa Cengiz ve yönetiminin en az bir ay içinde seçim kararı alma zorunluluğu ortadan kalktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da seçim zorunluluğu ortadan kalktı

Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşandı. Spor Kulübü Genel Kurulu'nda alınan ibrasızlık kararı sonrası Başkan Mustafa Cengiz yönetimin 1 ay içinde seçim kararı alması gerekiyordu. Yönetim bu karar üzerine mahkemeye giderek karara tedbir konulmasını talep etti.

27. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden istenen tedbir talebi onaylandı. Böylece Mustafa Cengiz yönetiminin seçim kararı alma zorunluluğu ortadan kalktı. İbrasızlık kararının iptali ve aklanma için yapılan talep konusunda henüz bir karar çıkmadı.

Bu kararın ardından Mustafa Cengiz yönetiminin önünde 2 seçenek bulunuyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, alınan tedbir kararıyla yoluna devam edebilir. Ya da ibrasızlık kararının ardından camiada huzursuzluk yaşanmaması adına yönetim kendi inisiyatifiyle seçim kararı alabilir.

Yorumlar