Galatasaray'da Arda Turan bombası, yuvaya dönüyor

Galatasaray alt yapısından dünyaya ününü duyuran Arda Turan'ın eski takımına geri döneceği belirtiliyor. İddiaya göre, Arda Turan ile görüşmeler yapıldı, anlaşma sağlandı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Arda Turan bombası, yuvaya dönüyor

Galatasaray'da top toplayan çocuktu, dünyaca ünlü futbolcular arasına girdi. Daha sonra ise yaşadığı talihsizlikler nedeniyle bir süre performans düşüklüğü yaşayan Arda Turan, Başakşehir'e transfer edilmişti. Arda Turan'ın şimdilerde yeniden eski kulübü olan Galatasaray'a döneceği belirtiliyor. 

Milli Takım'da yaşanan krizin ardından Arda Turan'la Fatih Terim'in arası açılmıştı ve ikili uzun bir süre konuşmamıştı. Ancak aylar önce babasını kaybeden Fatih Terim'e telefon edip başsağlığı dileyen Arda Turan'la deneyimli hocanın arasında buzlar erimişti. Bugün ortaya atılan iddia ise çok konuşulacak cinsten. İddiaya göre Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, yaptığı toplantıda Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi konusunda anlaşma sağladı. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bonservisi Barcelona'da olan ve Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan, yuvası Galatasaray'a geri dönüyor.

Milli futbolcunun kısa süre içerisinde Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Yorumlar