Galatasaray hangi kanalda?

Galatasaray hangi kanalda veya Galatasaray-Jhonstone maçı ne zaman hangi televizyon kanalından yayınlanacak soruları taraftarın bu aralar merakla sorduğu sorular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray hangi kanalda?

Galatasaray maçı hangi kanalda veya St. Johnstone - Galatasaray arasında oynanacak maç hangi kanalda, saat kaçta ne zaman oynanacak? Galatasaray taraftarı başta olmak üzere futbol severler maçın hangi gün hangi kanalda oynayacağını şimdiden heyecanla merak ediyor. 

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Galatasaray, St. Johnstone deplasmanında tur mücadelesi verecek. Avrupa Ligi'nde grupları hedefleyen sarı kırmızılılar, ilk karşılaşmada rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı için geri sayım sürüyor. İlk karşılaşmada St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, tur için sahaya çıkacak. Muslera'nın kırmızı kart cezalısı olduğu mücadelenin zorlu geçmesi beklenirken heyecanlı bekleyiş de başladı. Bu noktada, St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda konularıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. 

Avrupa Ligi eleme turu St. Johnstone - Galatasaray maçı, 12 Ağustos 2021 Çarşamba günü oynanacak. Mücadele, saat 21.00'de başlayacak ve Spor Smart ekranlarında canlı yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray : Fatih Öztürk, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Diagne, Mostafa.

UEFA'nın sitesinde yer alan bilgilere göre St. Johnstone-Galatasaray maçını, Letonya Futbol Federasyonu'ndan Andris Treimanis yönetecek.


 

Yorumlar