Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz mide kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz mide kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı

Gelen son dakika haberine göre; geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, mide kanaması geçirdiği ve akabinde yeniden ameliyata alındığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı olan ve taburcu edilen Mustafa Cengiz'in yeniden ameliyata alındığı ifade edildi.

A Spor'dan Aykut İnce'nin haberine göre, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz mide kanaması sebebiyle acil ameliyata alındı.

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ALİ KOÇ ZİYARET ETTİ

Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken, Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

MUSTAFA CENGİZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Kulüpler Birliği Vakfı ile Beşiktaş ve Başakşehir kulüpleri, acil ameliyata alınan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
Kulüpler Birliği Vakfı'nın sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı

Beşiktaş Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in ameliyata alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadelerine yer verildi.

Başakşehir Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

 

Yorumlar