Futbolist Milano Oyun Haftası PUBG Mobile'de finalde

E-spor takımı Futbolist, başarılı sonuçlara imza atarak özgüven dolu bir yıl geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Futbolist Milano Oyun PUBG Mobile'de final

Sekiz farklı branşta toplam 60 sporcuya ulaşan Futbolist, 2020 yılında da ‘Kazanmak Kafada Başlar’ mottosuyla ve aynı özgüvenle yola devam edecek.

Sporun gelişimine katkı sağlayan projelere imza atan Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head and Shoulders’ın ‘Kazanmak Kafada Başlar’ mottosuyla anasponsoru olduğu e-spor takımı Futbolist Ekibi, başarılı bir yılı geride bıraktı. Yıl boyu uluslararası galibiyetlere ve ilklere imza atan takım özgüvenli mücadelesini 2020 yılında da sürdürmeyi hedefliyor.

 Milano’da özgüven tazelemişti

Dünyanın en büyük eSpor organizasyonlarından biri olan Milano Oyun Haftası PUBG Mobile finalinde efsane mücadelesiyle şampiyon olan Futbolist, bu şampiyonluk ile üç farklı branşta kupa kazanan ilk ve tek Türk takımı olma unvanına da sahip oldu.

FIFA eClub Dünya Kupası'nda üçüncülük başarısı elde eden ekip, 2019 yılı boyunca bu alanda Kanada, Hindistan, Malezya, Bulgaristan gibi farklı ülkelerde toplam 7 kupa kazandı. Dota2 branşında Türkiye şampiyonluğuna imza atan Futbolist; Türkiye'nin en popüler oyun yayıncılarını bir araya getiren Oyunun Yıldızları Ödül Töreninde “Yılın Espor Takımı” ödülünün sahibi oldu. Clash Royale branşı Türkiye elemelerinde şampiyon olan Futbolist, Şubat 2020’de Madrid’de düzenlenecek olan Mobil Oyun Şampiyonası Dünya finallerine katılmaya da hak kazandı.

Tüm yıl boyunca kazanmanın önce kafada başladığını, özgüvenle tüm engellerin aşılabileceğini sergileyen ve gençlere ilham olan Futbolist, 2020 yılında başarılarını katlayarak sürdürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gençlerin özgüvenle kendilerini ifade etmelerini destekleyen Head&Shoulders, sporun daha çok insana ulaşması, topluma hayallerinin peşinden giden ve cesaretli bir nesil kazandırmak için eSpor da dahil olmak üzere pek çok spor organizasyonuna sponsor olmaya devam ediyor.

Yorumlar