Futbolcu Mertcan Çam'ın darp edildiği iddiası

- Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Toprak: "Başkanımız darp iddiasına ilişkin gözaltına alındı"

Google Haberlere Abone ol
Futbolcu Mertcan Çam'ın darp edildiği iddiası


ŞANLIURFA (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Emin Yetim, takımda kiralık olarak forma giyen futbolcu Mertcan Çam'ın darp edildiği olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Kulüp basın sözcüsü Reşat Toprak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbolcu Mertcan Çam'ın kulüp başkanı Yetim ve beraberindekiler tarafından dövüldüğü iddialarının bulunduğunu hatırlattı.

İddianın asılsız olduğunu savunan Toprak, ''Başkanımız darp iddiasına ilişkin gözaltına alındı. Olayın kulüp yönetimiyle alakalı olduğunu düşünmüyoruz. Başkanımızın şu anda emniyette işlemleri sürüyor. Özellikle sivil toplum kuruluşları ve yetkili makamların konuya sessiz kalmasını ise üzüntüyle karşıladık. Sonuçta bir iddia kamuoyunda gerçek gibi kabul ediliyor.'' diye konuştu.

Kulüpten dün yapılan yazılı açıklamada ise darp olayının kulüp yönetimiyle alakasının bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti.

Futbolcu Mertcan Çam'ın kulüpten alacakları konusunda çıkan tartışma sonucu aralarında kulüp başkanı Emin Yetim'in de bulunduğu bazı kişilerce darp edildiği öne sürülmüştü.

Yorumlar