Şampiyonlar Ligi son 16 belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nin merakla beklenen son 16 takım eşleşmeleri belli oldu. Buna göre Real Madrid' Ajax, Atletico Madrid'e ise Juventus düştü. Liverpool ise Bayern Münih ile karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlar Ligi son 16 belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi yapıldı. Son şampiyon İspanyol ekibi Real Madrid'in rakibi, Hollanda'nın Ajax takımı oldu. Atletico Madrid-Juventus ve Liverpool-Bayern Münih eşleşmeleri de dikkati çekti. Milli yıldız Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma ise Galatasaray'ın grubundan lider çıkan Porto ile eşleşti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Son şampiyon İspanyol ekibi Real Madrid'in rakibi, Hollanda'nın Ajax takımı oldu. Atletico Madrid (İspanya)-Juventus (İtalya) ve Liverpool (İngiltere)-Bayern Münih (Almanya) eşleşmeleri de dikkati çekti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 12-13 ile 19-20 Şubat, rövanşları ise 5-6 ile 12-13 Mart 2019 tarihlerinde oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2019 SON 16 EŞLEŞMELERİ

Schalke - Manchester City
Atletico Madrid - Juventus
Manchester United - PSG
Tottenham - Borussia Dortmund
Lyon - Barcelona
Roma - Porto
Ajax - Real Madrid
Liverpool - Bayern Münih

Yorumlar