Fenerbahçe Cezayirli ünlü futbolcu ile görüşüyor

2019-2020 sezonuna daha iddialı başlamak isteyen Fenerbahçe, önemli transferler için hazırlık yapıyor. Bunlardan ilki Cezayirli futbolcu Brahimi oldu. Brahimi ile ilgili görüşmeler devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Cezayirli ünlü futbolcu ile görüşüyor

2018-2019 sezonunda Süper Lig'de istediğini alamayan Fenerbahçe, yeni sezona daha iddialı bir şekilde başlamak istiyor. 

Yeni sezona Ersun Yanal'la girme konusunda kesin kararını veren Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli teknik adamın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. 

Sözleşmesi biten futbolcularının hiçbiriyle sözleşme yenilemeye gitmeyen Fenerbahçe, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla gireceği için adımlarını daha sağlam atıyor.

Sarı lacivertliler de bu kapsamda Damien Comolli, istenilen futbolcuların transferleri için görüşme halinde. Fenerbahçe'nin uzun süredir görüşme yaptığı ve kısa süre içerisinde resmen açıklamayı planladığı futbolcu Porto'da forma giyen Brahimi. Orta sahada ileriye dönük iş bitirici bir oyuncu arayan sarı lacivertliler Portekiz ekibi ile sözleşmesi sona eren Cezayirli orta saha oyuncusunu kadrosuna katarak bu bölgedeki boşluğu doldurmak istiyor. 

İtalyan basınında çıkan haberlere göre birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunan Brahimi'nin Fenerbahçe'den çok cazip bir teklif aldığı ve gelecek sezon Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. Transfermarkt değerlerine bakıldığında bonservis bedeli 26 milyon euro olan futbolcunun transferi sonuçlandığı takdirde Fenerbahçe hem yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmış olacak hem de takım değerini yükseltecek. 

Porto ile sözleşmesi sona eren Brahimi bu sezon çıktığı 49 resmi maçta 13 gol atarken 9 da asist yaptı. 

Cezayir Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan Brahimi ülkesinin formasıyla çıktığı 45 maçta 11 gol attı.

Yorumlar