Ekrem İmamoğlu Şükrü Saraçoğlu'nda umduğunu bulamadı

CHP'liler tarafından organize edilen bir grubun Beşiktaş stadyumunda Ekrem İmamoğlu lehine slogan atmasından gözler bugünkü Fenerbahçe-Galatasaray maçına çevrilmişti. Benzer bir organizasyonun burada da yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Ancak Fenerbahçe taraftarının oynanan oyunu fark etmesi üzerine Ekrem İmamoğlu bu kez umduğunu bulamadı. Beklenen tezahüratlar bu kez stadyumda yapılmadı. Tam tersine, İmamoğlu'nu hedef almasa da FETÖ aleyhine sloganlar atılması ise dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu Şükrü Saraçoğlu'nda umduğunu bulamadı

HDP destekli Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun henüz mazbatasını alamadan belediye başkanı gibi derbiden derbiye, stattan stada koşması son günlerin en konuşulan konularından biri oldu. Stadyumlarda önceden CHP'liler tarafından organize edildiği her halinden belli olan bazı grupların Ekrem İmamoğlu lehine sloganlar atması, provokasyonların Beşiktaş-Başakşehir maçına kadar taşınması tartışmalara neden olmuştu.

Tartışmalar sürerken İmamoğlu'nun Fenerbahçe-Galatasaray maçına da gitme kararı almıştı. Karar üzerine gözler Pazar akşamı oynanan maçtaydı. İmamoğlu dahil pek çok kişi Fenerbahçe taraftarının ya da her iki takım taraftarının benzer sloganlar atacağını umuyordu. Ancak, oynanan oyunun farkına vardığı belli olan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı İmamoğlu'nun siyasetini sahaya sokmadı. İmamoğlu'nun umduğu tezahüratlar Şükrü Saraçoğlu stadyumunda bu kez yapılmadı.

Maç öncesinde büyük çoğunluğu CHP'li olduğu anlaşılan Galatasaray ve Fenerbahçeli bazı taraftarların barlarda alkol alırken İmamoğlu lehine slogan atmalarının dışında herhangi slogan atan olmadı.

Tam tersine, Ekrem İmamoğlu'nu hedef almasa da, stadyumda FETÖ aleyhine sloganlar atılması ise dikkat çekti.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Cem hdp destekli millet ittifakı derken geçmişte bdp-hdp destekli akp'nin kazandığı seçimleri görmezden gelmeniz utanç verici. bu yazıyı yazana da onaylayana da yazıklar olsun. hiçbir parti mensubu olmamakla birlikte sade bir vatandaş olarak sizden utanıyorum.