Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, yarın en büyük rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de misafir edecek. Türkiye'nin en büyük derbisi olarak bilinen iki takım arasındaki karşılaşmaların bir yenisi de Pazar akşamı oynanacak. Peki Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi kanalda, derbi saat kaçta? Fenerbahçe Galatasaray maçı internetten canlı izlemek mümkün mü? Taraftarın en çok merak ettiği bu iki sorunun cevabı haberimizde

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İstanbul'da Kadıköy'de bulunan Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yarın akşam Türkiye'nin en büyük derbi maçı oynanacak. Ezeli iki rakip olan Fenerbahçe ile Galatasaray, 56'nıcı kez karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor. Fenerbahçe Galatasaray maçını bilgisayar ve cep telefonu üzerinden canlı izlemek mümkün müdür? .

Maçı internetten canlı izlemek mümkün. Bunun için birçok yol ve yöntem bulunuyor. 

Ancak bizim burada size sunabileceğimiz tek yöntem güvenilir ve yasal olan yöntemdir. 

Bu da beIN Sports kanalının bulunduğu Digiturk aboneliğidir. 

beIN Sports üyeliğinin nasıl yapıldığını öğrenmek isteyenler için bağlantı linki burada: 

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisindeki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel (Harun Tekin), Mauricio Isla, Serdar Aziz, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Nabil Dirar, Miha Zajc, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Fenerbahçe maçında şu 11'e görev vermesi bekleniyor:

Fernando Muslera, Mariano Filho, Semih Kaya (Ahmet Çalık), Ryan Donk, Martin Linnes, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Mbaye Diagne.

Yorumlar